Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos
eee sorry Lockhart, ale z twoich postów niewiele wynika, i czasami nie wiadomo co masz na myśli..anyway pozdro
off:
Ja tam bym ich nie pozdrawiał, szczerze, gardze tymi "kibicami"  jak dla mnie to tylko pozerzy pozujący na kiboli ( gnoje po 13-14 lat xD) a na GKS czasami sie jezdzi , to przynajmniej troszke football nie kopanina
@ topic
dokładnie, nierozumiem cie szczuru, z każdym postem viluma masz coś do powiedzenia (najczęściej głupiego  ) i "nurasz" (tak ci sie wydaje) versa i viluma, a tym czasem to oni i ich gilida robią next fragi, a np zdjęcie Latuza przez Versa jest nielada sztuką i ma się czym pochwalić, ty natomiast pokazujesz na forum jaki jesteś PG i mastah , a w rzeczywistości nie możesz się niczym pochwalić i nie mów że są Chickens... Zwycięzców się nie rozlicza! 
|
No właśnie przed chwilą widziałem armię Okhrany w Venore na statku. I z rozmowy sie dowiedziałem tylko że Emzy jest gejem i chce ze mną uprawiać seks :|
Nie mam sie czym pochwalić bo nie miałem okazji

ale wierz mi na każdej otwartej bitwie będe jeśli bedę przy kompie

a dla mnie nie ważne są sukcesy ale to że ja z Seqiem i Moritą możemy sobie spokojnie expic podczasz gdy Okhrana gra se w karty na statku z kapitanem