Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2006, 17:00   #13
Adow Adan
Użytkownik Forum

Adow Adan's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie

Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
Adow Adan ma numer GG 7709842
Domyślny

omg. nie wiem jak wy sie boicie ale ja na 29 lvl zapier.... do elf fortess przy skillach 56/50 i niezle expilem z duzym zyskiem (5 BP Longsword, 8 bow na 4 dni bez postman quest) stracilem tylko 2 UH jak mnie lagi zlapaly ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek Pokaż post
Vil co do expienia juz wsio napisal a do tego poprawnie ale jakos dawno chyba sie nie logowal do gry (prawda to?), otoz lootem z elfow sa od niedawna: heaven blossoms(scouty i "zwykle") oraz holy orchids (archany) do tego leci dosyc sporo zlota od update. Dlaczego wspominam o tych kwiatach-mozna spokojnie sprzedawac bloosomy po 400-1000gp za sztuke (nie mowcie, ze duzo) a te swiete storczyki bezproblemowo schodza po 4-5k. Oplacalnosc EF przerasta od tego wlasnie update wiele innych expowisk.

nie wiem gdzie ty grasz ale na moim serwie( honera b.drogi serwer [v-shield 40k]) to heaven blossom waha sie od 300-500 gp za sztuke a holy orchids chodza po 1-2k wiec chyba grasz na serwie na którym nikt nie sprzedaje te kwiatki
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan

Nie toleruje Noobow z Honery ....

Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."

Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 20-09-2006 o 17:03.
Adow Adan jest offline   Odpowiedz z Cytatem