Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2006, 19:53   #87
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

(To chyba najbardziej ubogi graficznie userbar, jaki zrobiłem, ale z tych materiałów, które dostałem, cudów raczej nie wyczynię...)

(Wacom, Zicom - Arghhh...! Przestańcie mieszać w głowach )

@Jade
Zmusiłaś (niech będzie, że jednak ) mnie do zrobienia 5 userbara w stylu "Behemoth Fan", co doprowadziło mnie do skrajnej rozpaczy, popadającej w depresję. Co do zabierania... Nikomu nic nie zabierasz, to są userbary dla wszystkich. Jak widziałaś, Lasooch nie ma wszystkich userbarów o Behemocie w sygnaturce, więc kilka wicąż pozostaje "wolnych", a jeden z nich powstał właśnie z tej tapety, którą dałaś mi jako "kanwę" dla mojego/Twojego userbara. Mowa o tym. Mimo wszystko zrobiłem kolejny (nie dziw się, że po tylu userbarach o tym zespole, kończą mi się pomysły =P) -

@MKM
Skorzystasz z userbarów, które "przytoczył" Celoz, czy wciąż czekasz na moją pracę ? (Pytam, bo po co robić, skoro wybierzesz, któryś z tamtych)

@Rege-N-tuS
Hmmm... Music Psycho jest nazwą własną jakiegoś zespołu, grupy, czy czegokolwiek innego ? Bo w googlach nie znalazło mi absolutnie niczego o tym "czymś" nawet w sieci, a nie mówię już o grafikach... Chyba, że chodzi Ci po prostu o userbar z jakąś psychodeliczną grafiką/napisem w tle, to wtedy raczej nie będzie już takiego problemu. Uściślij, proszę.

@Ten maniak od Hellsinga ;p
Przyjdzie Ci jeszcze ciut poczekać, ale zrobię coś - spoko wodza.

@Down
O, RLY ?

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 20-09-2006 o 20:51.
- Prodigy - jest offline