Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2006, 21:48   #366
Rupert
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław

Rupert ma numer GG 5669323
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zotemut Pokaż post
Nie biore narkotykow. Nawet nie wiem jak wygladaja. Nie mam zamiaru brac. To poprostu pierdol***ty nalog i tyle. Marnuje zycie. Zwisa mi ten kto bieze. Tak jak papierochy.

Pozdr~
Odsyłam do piosenki
natural dread killaz - legalize it

Moje zdanie na ten temat jest wyrobione i wątpie żeby ktoś przedstawił takie argumenty żeby mnie zagiąć..
Alkohol- nie pije.. chyba że okazyjnie..
Marihuana - tak jak ktoś napisał, w religii Rastafari jest ona czymś naturalnym, tak jak "u nas" alkohol, fajki..

A te całe gadanie o tym że marihuana jest zła jest dla mnie nic nie warte..
Po pierwsze alkohol też jest szkodliwy, a legalny.. żeby omamiać ludzi tanimi trunkami i odciągać od tego niby "zła" jakim jest ziele..
Po drugie nawet jeżeli jest szkodliwa.. ok. Przeżyje 100 lat pijąc lampkę wina, zdrowo się odżywiając, wyrzekając sie tych "zakazanych przyjemności" i co mi po tym ? Umrę niespełniony.. a tak nie będę sie zamykał w jakichkolwiek zasadach (oczywiście nie chodzi o to że będę kradł, niszczył, mordował.._ wymyślonych przez jakże inteligentnych polityków itp. Przeżyje te 60-70 lat i wiem że wszystkiego spróbowałem..

Nikogo nie namawiam.. i oczywiście uznaje tylko mj.. żadnych innych twardych narkotyków/kleju itp..
Rupert jest offline