Temat: Rp online...
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2006, 14:34   #230
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Cytat mojego postu z forum rp. I pytam się członków RP o zdanie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S-Ł-A-W-E-K
No cóż w sondzie moje pytanie się nie zmieściło. Więc piszę w poscie. Zacznijmy od początku...
Stare czasy. Kawior pisze posta na forum.tibia.pl. Post dotyczy gry. Poszukuje grafików... No cóż. Wielu dobrych grafików (w tym ci którzy dzisiaj są w teamie) nie wierzą w powodzenie projektu i krytykują go. Jednak znalazło się kilku. Kilku słabych grafików którzy dopiero zaczynali. W tym ja. Piszę do Kawiora na gg. I co. Piszę, że będzie OK. Jednak na jakiś czas straciłem z nim kontakt. Po pewnym czasie jednak znowu odzyskuję kontakt. Wtedy najlepszym grafikiem był Farmero. Zgłaszam się. Moje pierwsze grafiki są żałosne. Jednak potem zrobiłem kilka ładnych itemów i przyjęto mnie do teamu. To były czasy... Ale nastał dzień, w którym do naszego teamu dostał się Jackiew. Tarlos, który zajmował się selekcją teamerów był zachwycony. Jackiew robił świetne grafiki. Po nim przyszedło kilka członków i byłych członków Most Talented Artist z tibia.pl. Między innymi Avager. Jak co rano wstaję. Włączam kompa. Patrzę. Nie ma mnie w teamie. "Co jest?" myślę. Kawior i Farmero są tak samo zdziwieni jak ja. W końcu po kilku wysłanych wiadomościach odpisał mi Tarlos. Dowiedziałem się, że z teamu miałem wylecieć ja i Ciuniu. I wyleciałem. Do tego dostałem wieczystego bana na IP(zaznaczem, że zasłużyłem). I tu historia się urywa. Ale minęło dużo czasu. Naglę widzę post Jackiewa na tibia.pl pokazujący jego grafiki z RP. Piszę do niego, żeby wstawił się za mną żeby mnie odbanowali. Zrobili to. Wchodzę na forum. I co? Widzę Jackiew jest Adminisratorem. A ja go pamiętałem jako nowego, świetnego grafika. No OK. I teraz pytanie? Czy starzy teamerzy nic nie znaczą? Bo dla mnie znaczą. Bez nich gra by nie powstała.
I teraz pytanie. Czy powinni mieć jakieś korzyści? Może być GMami. Albo z powrotem przyjęci do teamu, chociażby po to żeby tam byli. A może nazwać na ich cześć jakieś silne potwory lub bogów i bohaterów historii RP.
Czekam na odpowiedź. Slawekmag lub jak kto woli S-Ł-A-W-E-K.