Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2006, 16:18   #51
urlich grzes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Wrocek

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Mythrera
Poziom: 14
Poziom mag.: 11
urlich grzes ma login Tlenu grzes_kowalski
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
ten konkurs to neizla sciema,jakbyscie sami niemogli zorbic a nie razem z tibia.org.pl ktora jest jedna z najbardziej zalosnych stron dla noobow,moze poprostu dacie odnosnik do tamtej strony a po co robic nowa,tesame pytania tesame numery i ci sami nagradzani..w dodatku pewnie kumple jacys

boshe niby oficjalna strona a takie zalosne sprawy robicie

Notop, mam podobne zdanie do ciebie. Zalozylem topic http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=95508 , aby wspolnie z autorami pomyslu podyskutowac o wadac, zaletach i koniecznosciach polaczenia projektu z tibia.org.pl. Oczywiscie temat zostal zamkniety, przeciez tak najprosciej. Jesli ktos sie z nami nie zgadza najlepiej zamknac mu usta. Ciekaw jestem jeszcze kiedy dostane bana z uzasadnieniem "nie zgadzasz sie z naszymi pogladami". To forum jest chyba do dyskusji, prawda? Nie lepiej bylo by wyjasnic sobie pewne sprawy przytaczajac argumenty?

Jak wyzej napisalem. Ktos trzymajacy wladze moze uczciwie wyjasnic s woje postepowania, badz skozystac ze swoich "praw" i niedopuscic szareg ludka do glosu.
Przykro mi ze nasi szanowni modowie podchodza do tej jakze blachej sprawy w sposob nr 2. Widac jakie panuje tu podejscie MOD - USER.

P.S. Ciekaw jestem kiedy i ten post zostanie usuniety, jako krytykowanie dzialalnosci modow
urlich grzes jest offline