Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2006, 22:21   #832
FooF
Użytkownik forum

FooF's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Świat: Obsidia
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
Domyślny

@zielaq
Przepraszam Bogu pvp -_- mi pej...

"moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego"
- najpierw byłeś z tyłu, teraz już za ścianą? ciekawe, co będzie w następnym poście (bo może tak naprawde to w ph stałeś czy gdzieś?)... Nie każe ci stać z przodu, tylko nie p****** głupot, nie lubie jak ktoś chce być na siłe fajniejszy niż jest...

"pokaz swoje pvp i walcz napie"
- jeśli to by wybuchło jakiś miesiąc później walczyłbym, wierz mi.. I jeśli nie rozróżniasz nooba od low lvl'a to świadczy tylko i wyłącznie o Twoim ograniczeniu, a nie moim.. Trzymaj ze swoimi "h lvl friends", może ci Mannow pozwoli 100 lvl wbić.

"@Arabek, popychać to ty możesz Qeniego Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn" - pwnd to ty jestes przez swoje ograniczenie... Jak by zabili od razu, to więcej "skruszonych owieczek" by już nie zapłaciło, bo po co... Najpierw zbiorą kase, dopiero poźniej znajdą powody, ot co.

Stary rzuć to forum, znajdź sobie życie ew jakieś hobby (może zbieranie znaczków?? Mannow ci po znajomości załatwi).. A jeśli boisz się o moje pvp.. Coż zapewniam Cię, że kiedyś mnie spotkasz w złym momencie..
FooF jest offline