expic !!!
moim zdaniem skilowanie to tylko strata czasu.
Mam dwie postacie knighta jedna lvl+70 nigdy nie skilowalem skile mam 78/76. zablokuje wszystko expiac 1 reczna bronia i tarcza srednio teraz na 3lvl wbijam po 1 skilu.
druga postac knight 25lvl nigdy nie skilowany skile 48/46
skill powyzej 75 w tarczy potrzebny jest tylko do blokowania behemota, demona (moze), na guardy wystarczy 65.
w obrazeniach srednich róznica skilu 10 niema za bardzo znaczenia. rosnie tylko mozliwy hit maxymalny. skill z 80 na 81 to okolo +20h skilowania jesli nie wiecej, w tym czasie knightem na 25 lvl wbije +150k expa .... na 70 lvl wbije +500k expa... wnioski nasuwaja sie same, pomijam fakt ze expic z bronia 1 reczna i tarcza to przez te 20h expienia wbije tez jakas czesc skilu.
generalnie jak masz czas tylko i wyłacznie exp. po wyjsciu z rooka bijesz wilki, trole, orki, tak do skilu 30/30 (kilka godzin gry), potem wedle uznania rotwormy, dwarfy, soldki, wildki, amazonki, po wbiciu skilu 45/45(oczywiscie nie skilujac tylko caly czas expiac) po osiagnieciu tego skilu tylko expiac masz juz pewnie z 4mlvl i lvl+25. bijesz wtedy mocniejsze potworki. jesli nie zaczniesz biegac z 2reczna bronia to okolo 70 lvl bedziesz mial skile po okolo +70.
a jesli wychodzisz z rooka i lecisz skilowac to potem masz po powiedzmy 2 miesiacach skill 75/75 i lvl okolo 25. Ja w tym czasie mam skill 60/60 i lvl +45.
w czasie gdy ty wbijasz ten swój skil 85/85 ja expiac wbijam 60 lvl i skill 70/70.
kazdy kto sadzi ze majac wysoki skil zacznie tak szybko expic ze dogoni tego kto nigdy nie skilil z lvl to sie myli, zwlaszcza ze skill powyzej 65 malo kto wykozysta efektywnie bo 90% potworków i tak nie jest wstanie go przebic.
pozatym wogóle pomijam fakt ze skilujac cale dnie nie zarobisz na equip, a expiac zarobisz tyle ze napewno z samego wzgledu na mozliwy do zakupu za zarobiona kase equip bedziesz dostawal mniejsze hity.
co wam przyjdzie z skilu 75/75 jesli zamiast k-setu lub c-setu bedziecie biegac w p secie. ja z swoim slabym skilem wbije na cyklopolis a wy nadal zostaniecie na rotwormach.. ;P
huauhauhuauhauhua
Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 22-09-2006 o 08:54.
|