Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2006, 16:47   #127
Cacuss
Użytkownik Forum

Cacuss's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Wpisy bloga: 6

Domyślny LOL plx?

Zrozumialem ze mam tu paru panow wysmiac or something?
30lvl=20skilli... To to to... nie mam slow, poprostu nieprawda.

Wogule jakos slabo expisz, jak na 25lvl tylko expiac masz juz 4mlvl. Bo mlvl to najbardziej chodzi o dlugosc grania na tym lvl (wiecej grasz i zresz to masz wiekszy mlvl).
I tak oplaca sie trenic najbardziej. To co ze potem i tak pojde na roty najpierw, zeby uzbierac na p-seta i 2-reczna bron. Bo to zajmie mi jakas 1h nie wiecej. A potem lece sobie na soldki itp. Szybciej expie od ciebie, bo ty na rotach sie meczyles, mam potem to samo eq, bo lepszy loot od poczatku, no i mam owiele lepsze skille.
I wkoncu powinienem cie dogonic z lvl.
Podaje tu przyklad, zalozmy ze mam pacc, ty expisz sobie na larvkach potem przenosisz sie na scaraby, ja tez juz jestem na scarabach... Ale kto szybciej na nich bedzie expic? Ty bo masz o ciut lepsze eq, czy ja bo mam strasznie wieksze skille? No tu chyba nie ma watpliwosci ze ja. Szybciej zabijam potwora wiec szybciej expie. I prosze mi tu nie mowic ze kolo ma 20-30lvl wiecej (lol ze tak duzo) i szybciej chodzi, bo i tak ja szybciej bede expil.
Dziekuje.
Pozdrawiam.
Narty.