Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cacuss
Zrozumialem ze mam tu paru panow wysmiac or something?
30lvl=20skilli... To to to... nie mam slow, poprostu nieprawda.
Wogule jakos slabo expisz, jak na 25lvl tylko expiac masz juz 4mlvl. Bo mlvl to najbardziej chodzi o dlugosc grania na tym lvl (wiecej grasz i zresz to masz wiekszy mlvl).
I tak oplaca sie trenic najbardziej. To co ze potem i tak pojde na roty najpierw, zeby uzbierac na p-seta i 2-reczna bron. Bo to zajmie mi jakas 1h nie wiecej. A potem lece sobie na soldki itp. Szybciej expie od ciebie, bo ty na rotach sie meczyles, mam potem to samo eq, bo lepszy loot od poczatku, no i mam owiele lepsze skille.
I wkoncu powinienem cie dogonic z lvl.
Podaje tu przyklad, zalozmy ze mam pacc, ty expisz sobie na larvkach potem przenosisz sie na scaraby, ja tez juz jestem na scarabach... Ale kto szybciej na nich bedzie expic? Ty bo masz o ciut lepsze eq, czy ja bo mam strasznie wieksze skille? No tu chyba nie ma watpliwosci ze ja. Szybciej zabijam potwora wiec szybciej expie. I prosze mi tu nie mowic ze kolo ma 20-30lvl wiecej (lol ze tak duzo) i szybciej chodzi, bo i tak ja szybciej bede expil.
Dziekuje.
Pozdrawiam.
Narty.
|
No więc, skoro jesteś tak pewny, że dogonisz mnie z levelem to spójrz na te liczby:
Czas na zrobienie 70 skilla non stop trenując jak najefektywniej na monku - 84h, 17m, 2s.
Czas na zrobienie 90 skilla non stop trenując jak najefektywniej na monku - 568h, 42m, 4s.
Widzisz róznice ? Wychodzi około 480h expienia dłużej, teraz tak:
Zauszmy, że obaj mamy skille po 70 na 30 levelu.
Ty robisz 90/90, a ja przez ten czas expie 25-30k/h (Im większy level, tym oczywiście szybciej, ale nie brałem tego pod uwagę, bo nawet expiąc 20k/h by była bardzo duża różnica z expem)
Przez te 480h~ wbijam 12 960 000 expa, co jest równe 92 levelowi i mam już skille coś koło 75-80. Teraz proszę, przegoń moją ilość expa, robiąc 62 levele i expiąc tak samo/wolniej , niż ja. Co do blokowania, to 10 skilli nie da Ci więcej, niż 1k~ hp i uhanie się o 200hp~ mocniej. Nawet będziesz miał problemy z zablokowaniem głupiego draga. To tyle.
Dotarło ?