Temat: Dla kozakow
Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2004, 19:58   #50
Master Of Dragon
Użytkownik Forum

Master Of Dragon's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek

Master Of Dragon ma numer GG 1906892 Master Of Dragon ma login Tlenu voltex200
Domyślny

16 (chyba)lvl sorc,no extra expie w kopalniach kolo Kazz wszystko extra,pokusilo mnie zejsc na dol z gfb , no dobra -2 pare rotow i dwarfuf ok -3 ---nic---,lol se mysle ide -4 , wpadam,10 guardow yeah i co robie?aaaaaa chcem sie ropac extra 10 hp jupi przezylem 0 many ropnelem sie do gory - 5 soldierkow = papa
Przez przypadek (lag)spadlem znowu o guardow z jak sie nie myle 3 hp

05.08.2004 10:25:44 CET Killed at Level 16 by a dwarf guard

Extra jupi
No to teraZz sie wkurzylem yeah poszlem na trolle wylogowalem sie w ruinach domku a na dole trolle no to schodze omg zlurowany gs LOL mial jakies 10 hp no to ja odruchowo ropam sie yea spox mysle se: a zabije jeden strzal z hmma i po NIM ! Slaze na dul on ryp z jakiejs kulki i

28.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 9 by a giant spider

No spox looz

Kolega newbie venore on 8 lvl ja 10 no spox chce abym mu pokazal gdzie jest resp trolli no spox ide w tesame miejsce co wyzej tyle ze schodze w dol tam jest full trolli no i idziemy idziemy i widze schody na dol mowie zeby zostal looz zlaze patrze 5 trolli no to spox wolam go przychodzi idziemy sekunde a tu nagle - 2 Mino Magy LOL kolega polegl blokując potworka a ja ucieklem LOL
Chcialem sie po rzeczy wrocic lecz nie dalo rady,chcem wyjsc z jaskini,wychodze i 20 trolli

30.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 10 by a troll
Cya
Master Of Dragon jest offline