Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2006, 20:52   #133
Knoland!
Użytkownik Forum

Knoland!'s Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
J/w z tym ze warto poruszyc jeszcze jedna sprawe: wszyscy powtarzaja ze z wyzszymi skillami bedzie sie szybciej expic a tak naprawde gowno prawda, knight expi na stworkach tak slabych ze z reguly nie robi roznicy czy srednie hity sa o 10 czy 20 pkt wieksze. Takiego guarda ( 240 hp ) mozemy rownie dobrze zabic hitami 80-80-80 jak i 120-110-10 a i tak pomimo 30-40 pkt przewagi potrzebujemy nadal 3 hitow. Minosa zarowno gracz 70/70 jak i 90/90 bedzie z reguly zabijal 1 hitem, elfa rowniez, scouta 2-3 hitami, roznice bedzie widac dopiero na wysokim levelu na twardziakach typu leadery i dragi. Oczywiscie ze wzrostem skillow hity wyraznie wyzsze, ale wbrew pozorom szybkosc expienia rosnie dosc wolno, nie wspominajac o tym ze czasem knight i tak musi czekac na respa.
Zgodze się z tym,ale...Ale tu chodzi o frajdę,jaka jest zabawa jak walniesz 200-40 bo skillowaleś, a walniesz 150-90.
Na blokowaniu widać róznice skilli.Ja wole skillować niż expić. Nie lubię robić lootbagu.Więc dlatego skilluje.xD
Cya.

@down
A z eq nie ma problemu.
Tyle że jak skilluje i mam lepsze skille to jak pójdę blokować potwory to będę dostawał takie same hity +- jak ty w (lepszym eq a gorszymi skillami) a ja (gorszy eq a lepsze skille).A jak sie wylootuje coś to będe mial lepszy eq.I wtedy ty będziesz mial (dobre eq,gorsze skille,troche wyższy lvl,i skille do zrobienia) a ja (dobre eq,dobre skille,i lvl do zrobienia) Jak ty zaczniesz skillowac.To ja zaczne expic.I w końcu ja cie dogonie z lvl,a ty mnie ze skillami) i wyjdzie na to samo.
A lootbagi będe musiał polubić.xD

Ostatnio edytowany przez Knoland! - 23-09-2006 o 15:06. Powód: musiałem
Knoland! jest offline   Odpowiedz z Cytatem