Miło mi czytać swój nick w coniektórych postach.

Myślę, że nadawałbym się na lidera, na pewno zmotywowałoby mnie to aby jeszcze częściej odwiedzać forum. A co do poziomu grupy, ja nigdy nie traktowałem jej jako zamkniętą grupę dla wybrańców... dla mnie grupa jest przede wszystkim dla tych, którzy
chcą i lubią to robić, umiejętności tak naprawdę mają drugorzędne znaczenie, bo każdy się przecież uczy -
ale przyznacie przecież, że być obeznanym w grafice/rysunku to coś dużo więcej, niż umiejętność robienia sigów userbarów na podstawie tutoriali, a takich na forum jest niestety bardzo dużo.
Cytuj:
Taka grupa ma być nie tylko po to, żeby zrzeszać znakomitych grafików, ale i po to, żeby wyszkolić nowych, wymienić się pomysłami i popracować nad swoimi umiejętnościami.
|
Tak, właśnie tak uważam.
Ale chyba warto wyszkolić tych nowych poza grupą - pamiętam, że dla mnie dołączenie do MTA było jakby wyzwaniem, i to ono motywowało mnie do uczenia się. A jak nowi będą robić po kilka nędznych graficzek, każdy dołączy do MTA to jaki będzie sens istnienia grupy, uczenie ich podstaw?
A. Głosowałbym też za zmianą nazwy grupy. Ta jest zbyt hmm, można powiedzieć: egocentyczna...