|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak zakończy się mecz Real - Wisła? | |||
Wygrana Realu Madryt |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 68.75% |
Wygrana Wisły Kraków |
3 | 18.75% |
Remis |
2 | 12.50% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Już w środę 25 sierpnia w Madrycie na Estadio Santiago Bernabeu mecz Hiszpańskiego Realu Madryt i Polskiej Wisły Kraków. I mam do was pytanie, nie kierujcie się swoimi upodobaniamy, czy lubicie Wisłę, czy Real tylko subiektywnie odpowiedzcie kto według was wygra Real czy Wisła, a może będzie remis? Załóżmy, że i Real i Wisła wystąpią w swoich najsilniejszych zestawieniach. Ja osobiście, że wygra Real, a także jemu kibicuję. Sonda trwa do dnia meczu, czyli do środy.
HALA MADRID!!!!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 22-08-2004 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja także ide za Realem Madryt dlatego bo nie lubie Wisły
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Oczywiście że Real wygra skopie Wiślakom Tyłki!!
![]() Ja z polskiej ligi najbardziej kibicuję Wiśle... ![]() I to jest trochę nie zgodne... ![]() ALE I TAK WYGRA REAL BO KOCHAM REAL PONAD ŻYCIE!! ![]() P.S.: Nie nawidze Barcelony!! Barcelończycy TO: ![]() ![]() BLE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jakbym miał postawić jakieś pieniądze to postawiłbym w tym meczu na Real i tak też zagłosowałem w sądzie.
Osobiście będę kibicował Wiśle, bo chciałbym żeby jak najdalej doszła w Lidze Mistrzów, choć na codzień ich poprostu nie lubie ![]() ![]() A na cały dwumecz z Realem trzeba spojrzeć obiektywnie i dobrze będzie jak Wisła strzeli choć jedną bramkę w tym dwumeczu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() ja osobiscie nie kibicuje zadnej z tych druzyn wiec zaglosowalem na remis (i tak tez mysle ;] )
p.s. ale bym sie smial jakby byl remis ;] chcialbym wtedy widziec Wasze miny ;]
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Real, Real, Real. Po wygraniu z Wisłą, miałem taki dobry humor, że nawet baaardzo go polubiłem. Mam nadzieje, że Real nie pozostawi wątpliwości kto jest The BEst
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Powinien być remis, ponieważ gwiazd z Realu mają 2 bramkową zaliczkę i zagrają na luzie, zaś Wiślacy będą grali ofensywnie, ale Casillas w bramce chyba wystarczy na "Żurawia", "Franka" i spółkę
![]() Real wygrał 3:1 buuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 26-08-2004 o 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Sonda zamknięta. Dziękuję za głosowanie. Real - Wisła 3:1 pyk pyk pyk
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |