Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2006, 00:16   #1
Goshnar
Użytkownik forum

Goshnar's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Knight
Świat: Selena
Goshnar ma numer GG 5913470
Domyślny Wydarzenia z Lunary

Pozdrowienia!

Serdecznie witam wszystkich graczy z Lunary. Postanowiliśmy razem z Catrishią [CHAR]Novar[/CHAR] stworzyć nowy rodzaj RPG na tym jak już wiadomo dość starym świecie. Może pokrótce powiem o co chodzi. No więc zacznijmy od początku.

Z dniem dzisiejszym stworzyliśmy [GUILD]Eternal Society[/GUILD], która ma na celu tworzyć nowe RPG. Co mam na myśli? Po kolei...
Nasza gildia ma na celu stworzenia sklepu dla wszystkich graczy, a mianowcie np. dla facc'ów, którzy nie mają dostępu do djinnów będzie to na pewno korzystne rozwiązanie gdyż będziemy kupować konkretne przedmioty za taką samą cenę jak ma to miejsce u djinnów. Jeśli chodzi o inne oferty, będą one co jakiś czas dodawane... Niestety obydwoje nie mamy za wiele czasu gdyż ja pracuje, a [CHAR]Novar[/CHAR] studiuje. Tak samo, żeby móc otworzyć takowy sklep trzeba mieć poparcie ludzi, wysoki level, dużo pieniędzy, oczywiście z czasem na wszystko przyjdzie czas.

Co dalej? Postanowiliśmy również, że nasza gildia będzie organizowała nowe questy dla wszystkich, którzy wiedzą co to jest prawdziwe RPG. Mam na myśli oczywiście bardziej złożone questy.

Z czasem będziemy umieszczać informacje na temat rozwoju wydarzeń na forum jak i na naszej stronie, która jest w trakcie tworzenia. Póki co daje linki do tematów założonych na forum tibia.com.

Lunara Christmas Awards 2006 - Nomination
Eternal Society - Secret Word
Eternal Society - Rune Service

Mamy nadzieje, że nas pomysł zostanie przyjęty i z czasem wszystko się jakoś rozwinie. Pomoc jest zawsze mile widziana. Osoby chętne współpracy mogą się z nami kontaktować.

Serdecznie Pozdrawiam
Goshnar
Goshnar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2006, 21:08   #2
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny lol

Lol, może i pomysł dobry, ale nikt nie da itemów dla 19 levela ;p do tego potrzebny jest minimum 80 level, pieniadze, cap do jakoś musisz zanosić itemy do djina. Na początek zrób djin quest którego napewno nie masz bo do niego potrzebny jest 40 level.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2006, 22:05   #3
Goshnar
Użytkownik forum

Goshnar's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Knight
Świat: Selena
Goshnar ma numer GG 5913470
Domyślny

Nie mam zamiaru w tej chwili otwierać sklepu, bo jak sam mówisz kto uwierzy 19 levelowi, ale nie w tym rzecz. Potrzebny jest level co zresztą już pisałem, a przede wszystkim pieniądze, a bez nich ani rusz. Sklep dopiero powstanie jak będę miał około 250-500k i nie będę używał tych pieniędzy. Wszystko razem z Novarem mamy rozplanowane. Miejmy nadzieje, że z czasem ludzie nas zaakceptują. Póki co idzie znośnie. Potrzebuje jeszcze 2 osób do questa, a do 1 Grudnia mam troszke czasu więc mam nadzieje, że zdąrze.

P.S. Nie długo ruszy Fish Service. Więcej informacji już wkrótce.

Pozdrawiam
Goshnar
Goshnar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2006, 01:36   #4
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Życze powodzenia, ważne że są chęci. Potrzeba ci będzie do tego dużo cierpliwości i poświęcenia czasu.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2006, 09:56   #5
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Level akurat nie ma tutaj dużo do rzeczy, to nie on jest miarą reputacji, tylko to co robisz i jak robisz więc ze znalezieniem chętnych nie powinno być problemu, ale jak to ująłeś, jeszcze nie pora na tą usługę, najpierw lvl 40+ i djinn quest.

W pierwszej kolejności powstał już rune service, christmas awards, a pracujemy nad questem i innymi ciekawymi sprawami, ale to już malutka tajemnica
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania