|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Knight
Świat: Selena
![]() |
![]() Pozdrowienia!
Serdecznie witam wszystkich graczy z Lunary. Postanowiliśmy razem z Catrishią [CHAR]Novar[/CHAR] stworzyć nowy rodzaj RPG na tym jak już wiadomo dość starym świecie. Może pokrótce powiem o co chodzi. No więc zacznijmy od początku. Z dniem dzisiejszym stworzyliśmy [GUILD]Eternal Society[/GUILD], która ma na celu tworzyć nowe RPG. Co mam na myśli? Po kolei... Nasza gildia ma na celu stworzenia sklepu dla wszystkich graczy, a mianowcie np. dla facc'ów, którzy nie mają dostępu do djinnów będzie to na pewno korzystne rozwiązanie gdyż będziemy kupować konkretne przedmioty za taką samą cenę jak ma to miejsce u djinnów. Jeśli chodzi o inne oferty, będą one co jakiś czas dodawane... Niestety obydwoje nie mamy za wiele czasu gdyż ja pracuje, a [CHAR]Novar[/CHAR] studiuje. Tak samo, żeby móc otworzyć takowy sklep trzeba mieć poparcie ludzi, wysoki level, dużo pieniędzy, oczywiście z czasem na wszystko przyjdzie czas. Co dalej? Postanowiliśmy również, że nasza gildia będzie organizowała nowe questy dla wszystkich, którzy wiedzą co to jest prawdziwe RPG. Mam na myśli oczywiście bardziej złożone questy. Z czasem będziemy umieszczać informacje na temat rozwoju wydarzeń na forum jak i na naszej stronie, która jest w trakcie tworzenia. Póki co daje linki do tematów założonych na forum tibia.com. Lunara Christmas Awards 2006 - Nomination Eternal Society - Secret Word Eternal Society - Rune Service Mamy nadzieje, że nas pomysł zostanie przyjęty i z czasem wszystko się jakoś rozwinie. Pomoc jest zawsze mile widziana. Osoby chętne współpracy mogą się z nami kontaktować. Serdecznie Pozdrawiam Goshnar |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Lol, może i pomysł dobry, ale nikt nie da itemów dla 19 levela ;p do tego potrzebny jest minimum 80 level, pieniadze, cap do jakoś musisz zanosić itemy do djina. Na początek zrób djin quest którego napewno nie masz bo do niego potrzebny jest 40 level.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Knight
Świat: Selena
![]() |
![]() Nie mam zamiaru w tej chwili otwierać sklepu, bo jak sam mówisz kto uwierzy 19 levelowi, ale nie w tym rzecz. Potrzebny jest level co zresztą już pisałem, a przede wszystkim pieniądze, a bez nich ani rusz. Sklep dopiero powstanie jak będę miał około 250-500k i nie będę używał tych pieniędzy. Wszystko razem z Novarem mamy rozplanowane. Miejmy nadzieje, że z czasem ludzie nas zaakceptują. Póki co idzie znośnie. Potrzebuje jeszcze 2 osób do questa, a do 1 Grudnia mam troszke czasu więc mam nadzieje, że zdąrze.
P.S. Nie długo ruszy Fish Service. Więcej informacji już wkrótce. Pozdrawiam Goshnar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Życze powodzenia, ważne że są chęci. Potrzeba ci będzie do tego dużo cierpliwości i poświęcenia czasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Level akurat nie ma tutaj dużo do rzeczy, to nie on jest miarą reputacji, tylko to co robisz i jak robisz
![]() W pierwszej kolejności powstał już rune service, christmas awards, a pracujemy nad questem i innymi ciekawymi sprawami, ale to już malutka tajemnica ![]()