Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-10-2003, 20:58   #1
Kosteusz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 10 2003

Domyślny Wild Warrior

Moglibyscie napisac cos dokladniej o wild warriorze? ?( Gdzie wystepuje,w jakich grupach tzn. czy z jakimis innymi potworkiami i w jakiej liczbie, ktory trzeba miec lvl i jakie statsy zeby isc na niego knightem, jaka jest dobra taktyka walki z nim, jak czesto wypadaja z niego war hammery... itp. bo w opisie potworkow nic nie ma poza lootem jaki zostawia i jak atakuje...
P.S :rolleyes: mozna by dokaczyc opisy potworkow...
Kosteusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-10-2003, 16:47   #2
Zioman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Wystepuja one w outlaw camp w niewielkich grupkach <okolo 2-3 osobowe> , czasem wraz z hunterami.
Hm... Moim zdaniem zeby go zabic mozna miec ~14-15 lvl i w miare przyzwoite skille okolo 45/45 .
Jezeli sie myle to mnie poprawcie
War Hammer wypada bardzo rzadko 1/1000 wild warriorw albo nawet rzadziej .
Zioman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2003, 17:21   #3
Humi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

tak wild wariors wystepuja na outlaw camp sa w grupce okolo 3 naraz jest takae jaskinia ww nie jest ona zbyt wielka ale jest ale nie radizlbym ci zbytnio zapusczac sie na poludnie outlaw camp gdyz tam tesh sa wild wariory ale malo ich i sa z obstawa hunterów .przed wczoraj wczoraj i dzisiaj znalazlem war hammery mam jush 3 gdy ktos gra na lunarze moge chetnie mu go sprzedac;po 3k gdyz bardzo potrzebuje kasy teraz;/
Humi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2003, 18:24   #4
Lord piccolo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2003

Domyślny

na wind warriory 15lvl wystarczy skile 40\40 dostaje się za nie 55 EXP mają 120 życia 420 many występują w outlaw camp na południe od pustyni można w nich znaleść: złota (złoto [jak w większości potworów]), steel shield, brass shield, mace, axe, war hammer, lether legs, brass armor, doll (lalka), meat (mięso) i iron helmet
Lord piccolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2003, 20:30   #5
Frugo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Humi
tak wild wariors wystepuja na outlaw camp sa w grupce okolo 3 naraz jest takae jaskinia ww nie jest ona zbyt wielka ale jest ale nie radizlbym ci zbytnio zapusczac sie na poludnie outlaw camp gdyz tam tesh sa wild wariory ale malo ich i sa z obstawa hunterów .przed wczoraj wczoraj i dzisiaj znalazlem war hammery mam jush 3 gdy ktos gra na lunarze moge chetnie mu go sprzedac;po 3k gdyz bardzo potrzebuje kasy teraz;/
masz 3??? czemu mi nie mowiles...? Ty farcie
Frugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania