|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam was, serdecznie.
Jest to nasz film z masslogów w m v, z Kyry ... Film robil moj kolega ktory także tam wystepuje Autor Filmu : Nanssy Ja : Ersh Zycze milego Ogladania oraz prosze o Komentowanie ![]() Link : http://www.rogepost.com/n/4500985165 Pozdrawiam Szczepan... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Szkoda ze tak pozno zaczolem z wami pekowac
Your Sim ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() Daj to może na YouTube to więcej ludzi obejrzy. A tak to nikomu się nie chce ściągać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Bralin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() Traaagicznie dlugie sceny walk ;/ mało ludzi ściagnie bo film dużo waży.
moim zdaniem film do dupy. to moje zdanie
19:20 Vertus palladyn [11]: chce konto 100 lvl za 1 dragon hama - kto mu da?? 10:35 Bartasiwo [28]: ja raz mialem takie zatwardzenie ze sie musialem uhnac na klopie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() E no czepiliście sie go! Film nie jest zły przynajmniej mi sie podoba
![]() Tz film za samą ciekawość 9/10 Ale wykonanie to juz troche gorzje... :/ Mianowicie jakomś h**owym programem robiłeś to bo strasznie muli no i widze ze jeszcze windows movie makerem na drógi raz polecem vegas tez robiłem pierwsze filmy w movie makerze ale właśnie zrobiłem przeróbkę tego co zrobiłem w windows movie makerze na vegas i jestem zadowolony ![]() No i w sumie to ze długie akcje były według mnie to nie jest wada bo po co skracać akcje jak jest ładna tylko propnuje w mijscie długij akcji powstawiać jakies efekty zeby coś ożywić ;> Ogulnie film oceniam na 7/10 czyli bardziej pozytywnie niż negatywnie ![]() Mmm...Fajnie ta pierwsza nutka hehe "I Hope You Will Die" ![]() ![]() Hehe nawet moje dwa byłe chary były na filmie ![]() Jedna w roli pkera a dróga padała (to nie ja grałem) A i zapraszam do obejrzenia mojego filmu wmv którego wstawie za jakaś godzine na forum Haill All Pk Teams In Kyra Land _/ |
![]() |
![]() |