|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam pytanie... co lepiej nadaje się do treningu? Small stones czy Spears? Small stones mają mały ciężar, ale mają mniejszą moc, a Spears są cięższe i zabierają po 25 HP max. No więc...?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() idz posiedz kilka godzin na goblinach zeby potem poskilowac 1/2 tego czasu to bedziesz wiedzial
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() a jak walne wiecej z speara niz 25 to dasz mi 20 k na twoim swiecie a jak nie walne to dam ci 1kk na nowym serwie ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Na początku chodź na trolle bo z nich wypadają speary. Że spear ma 25 ataku to nie znaczy, że walnie najwięcej 25 hp, to od skilla i levla też zależy. Chcesz trenować, więc o to chodzi by wziąć najgorszą broń jaka jest, by jak najdłużej utrzymać potwora przy życiu. Ale kamyczki są mniej dostępne. Speary łatwiej zdobyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Speary do trenienia na summonach.
Small Stones na rotach, goblinach etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... ale ja nawet z Rookgradu nie wyszedłem, więc chcę się zapytać już teraz, żeby później mieć to z głowy. Nie yślcie że ja taki heros jestem. Mam tylko chyba 450cap wiec speary za ciężkie kiedy dodam jakiegos armora. Biore kamienie. Dobrze że trening palkiem powinno sie zaczynać dopiero na mainie.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
|
![]() Że spear ma 25 ataku to nie znaczy, że walnie najwięcej 25 hp, to od skilla i levla też zależy. Dokladnie! ja na 9 lvlu walnąłem trollowi 40 hp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja mówię o sobie |:/
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() wiadomo, że speary. Szybciej je się zbiera i to jest ten czas, który stracisz na zbieranie kamieni
|
![]() |