|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie! Jestem nowy i przebywam na mainie z 2 dni , skillowałem na orkach i wlazłem do jednej z krat. Okazało się że nie ma tam drabiny i trzeba użyć liny. A ja jej przy sobie nie mam , wlazłem do takiego dna gdzie nikt nie lazi czekam z 1,5 h i nikogo nie ma. Nie mam jeszcze przyjaciol ani nikogo kto moglby mi podrzucic line. Czy to znaczy ze jestem stracony i juz nigdy nie wyjde z tej potwornej dziury? PS. Biega czasami po niej szczur ale nie jst w stanie mni zabic a z niego lina nie wypada
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Zawsze zostaje ci drugi char, trade, albo game chat, tylko pisz po angielsku. Podaj świat i dokładniejszy opis miejsca też, to może ktoś z forum ci pomoże.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Od tego jest game-chat (w Tibii) tudzież help chat ale raczej ten pierwszy.
Poza tym nie napisałeś nawet gdzie to jest. @up szybszy ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pardzioch of Unitera
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() czlowieku! jesli nigdy o czyms takim nie slyszales, to:
-miej zawsze line ![]() -miej zawsze lopate ![]() -no i ja nosze mfy wrazie czego ![]()
[CHAR]Krysztopik Master[/CHAR] 14:09 You see yourself. You are rookstayer. Wow, you are so beautiful! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() @up
co w takiej chwili pomoga mu mf?? ![]() ![]() opisz mijsce dokladnie i jaki siwat ![]() |
![]() |
![]() |