|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() siemanko mam takie pytanko jestem jaki czar ma takie same dzialanie jak gdy sie wejdzie w ognisko ale tez taki co dziala na ludzi bo kupilem fire field ma takie dzialanie jak ognisko ale na ludzi nie dziala ;/ a raz spotkalem takiego goscia i mnie takim plomykeiem potraktowal (jestem na serwerze na ktorym nie mozna zabijac ale wlasnie ten gosc mnie na tym serwerku potraktowal takim czarem wiec jaka to nazwa tego czaru ? )
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() A moze podbiles to takieog ludzika co stoi pzy wyjsciu z miasta przy depotach ? taki na czerwono ubrany. Byc moze ze poweidziec do niego hi,fuck i on cie walnal i dlatego dostales obrazenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie po po pierwsze to bylo na serwerze na ktorym nie mozna zabijac ludzi a po drugie to bylo na jakis tam potwaorkach i tam bylo paru gosci i on wyszczelil taki ogienek
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() pewnie on wystrzelił, a ty później w to wlazłeś (zdarza się czasami)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Albo jakis potwor postawil ff... Generalnie na serverach non-pvp zaden czar ofensywny nie dziala na ludzi, ale czasami, gdy po jakims czasie wleziesz np w pole ognia albo trucizny lub energii moze cie to trafic (mysle, ze dzieje sie to wtedy, gdy rzucajacemu czar zniknie juz "krzyzyk")
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Po prostu ktos przykryl ognisko jakimis gratami a ty w to wlazles (ew fire field byl czescia mapy).
![]() |