|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nakryje jesli niewidka sie skonczy trwa chyba ok 2min i 30sec. xD jak zaczniesz atakowac potworka on zacznie uciekac nie robiac ci nic
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czar dziala cos 2.30 min lub 3 miin a potwor cie nie widzi a jak ci sie skonczy to lepiej uciekaj albo mije sd przy sobiejak jestes sorc lub drut lub pall.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() lol czar dziala 2.30? mi sie wydawalo ze 3.20.....
jezeli potwor nie widzi nie widzialnych to sie nie masz czym martwic dopoki ci sie niewidka nieskonczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Czar działa ponad 3minuty, i dopiero gdy ci się skończy to potwór (który nie widzi) Cię nakryje.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() sprawdzilem ze stoperem
![]()
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 26-02-2005 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Cytuj:
co do tematu to potwoerk jesli nie widzi newidzialnych, cie nie nakryjt jezeli jestes niewidzialny (masz wlaczona niewidke)
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
![]() |
![]() W księdze cipsoftu przeczytalem ze moc kazdego czaru zalezy od levelu normalnego i magicznego. Z tego moral ze dziala u kazdego troche inaczej.
lolololole Pewnie ze tak jest Jak tak nadziergali to musi tak byc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Z relacji mojego kolegi niewidzialnosc trwa 2:30 min. Co do zachowania potworów to nie robia nic zachwuja sie podobnie jak npc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Niewidka trwa ROWNO 3.20... a nei zadne 3.06 czy 3 minuty. up: twoj kolega jest zle poinformowany albo ci wciska kit. Very up jak nie wiesz co to znaczy lol to nie mow tego slowa, i nie proboj nim nazywac kogos innego - ten czar nie zalezy od lvlu i mlvlu.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Czy ktos nakrecil filmik typu"Z kamerą wśród obserwatorów"??
A tak na serio czy po zaatakowaniu potwora niewidka siada??
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Mam pytanie. Czy uzywajac tego czaru widza mnie inni gracze? Jesli tak to kto i dlaczego.
Z gory dzieki ![]() ________________ ============== Dobra w koncu znalazlem odpowiedz sorki za glopot Ostatnio edytowany przez Logon - 03-08-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Kambodża
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mistrzu Axe
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() tak widzą cię wszyscy gracze
![]() ![]() ![]() 04:37 Brutalny Chomik [4]: dawaj pasy 04:37 Brutalny Chomik [4]: alebo kill 04:37 Brutalny Chomik [4]: mam pacc 04:37 Brutalny Chomik [4]: ji 123 elite knighat 04:37 Brutalny Chomik [4]: adawaj pasy 04:38 Brutalny Chomik [4]: i mam mpa! 04:38 Brutalny Chomik [4]: dawaj kurwa pasyy! |
![]() |
![]() |