|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, zakladam ten temat gdyż nie ma tu zbytnio gdzie wrzucac zdjęć z solery, a szkoda bo to ciekawy serwer
![]() Jezeli jednak są tu ludzie z Solery zapraszam ich do wklejania ssów ![]() Sam będę starał się na bieżąco dorzucać do tego tematu nowe screeny ![]() Na poczatek pare ssów ze wczoraj z frostów ![]() ![]() ![]() I z dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() heh fajny nick
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dzieki wielkie za zainteresowanie tematem, dorzucam pare ssków z dzisiaj
![]() 115 EK na of, kick na 99% ![]() ![]() ![]() Mój 2 w zyciu hunt na frostach i prosze jaka mila niespodzianka ![]() ![]() ![]() A to podsumowanie,polazlem nastawiony na waste, a wyszedlem na duży plus ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Słabą grafikę nadrabia ciekawe treść zdjęć więc wrzucaj więcej.
Edit: I zmień lepiej przeglądarkę, bo IE to zasysacz exploitów i innego malware. Ostatnio edytowany przez Riten_lum - 15-10-2007 o 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Kolejne pare ssków i spadam na uczelnię, jak wrocę dorzucę jeszcze trochę
![]() Okolnir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to miła niespodzianka przed pójściem spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Dzien zaczal sie dobrze
![]() Ale wszystko co dobre szybko sie konczy, dedando ![]() No i powrót na of, trzeba zarobic z powrotem stracone 100k -.- ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Kolejna porcja ssków, zapraszam do komentowania :)
Komuś na of sie nudziło:P ![]() gz lvl ty np ![]() Kawałek loocika z of ![]() ![]() A tego nie skomentuje, w godzine na frostach zysk 60k:P:P ![]() Ostatnio edytowany przez OjciecDirector - 18-10-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() *nice* =)o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() No niezłe screeny. Gratulacje.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Wolne to dodam pare ssków
![]() awans ![]() jeszcze raz ten sam awans xD ![]() Jakby noobki mogly pojsc na okolnir to mialyby co zbierac xD ![]() znowu awans ![]() test exori ![]() Jaka sliczna parka na zdjeciu ![]() ![]() bla ![]() mass kicki od rana do wieczora ![]() jiji ![]() a ze dalej mass kicki to trzeba bylo 2 razy ten lvl wbijac ![]() ![]() i posmigac po czyms na czym jest mniejsze ryzyko ![]() ale ze mnie balwan ![]() ![]() ostatnio polazlem zobaczyc jak jest na malpkach,z ciekawosci, i pokochalem je, mozna powiedziec ciagnie mnie do swoich ![]() ![]() ![]() zysk na nich mam przekosmiczny xD dodam ze small stones na solerce 50k za bp ![]() a na koniec ssek z pekanda, bili kumpla wiec trzeba bylo na chwilke zostawic malpki, szkoda ze mi sie ten lobuz wyuhal akurat do ssa ![]() ![]() ![]() ![]() do wiadomosci 12 latków z innych serverów, mozecie sikac bo macie tu najlepszego RP tibii sir arthosa (251lvl) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() ostatni awansik, musialem sie pochwalic
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez OjciecDirector - 03-11-2007 o 00:53. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Komentowac mi tu cos bo temat spada
![]() Dorzuce dzisiaj pare ssków Na poczatek prosty quescik na Helheim ![]() Ice bitch ![]() gz lvl ty np ![]() ot taki huncik z ladnym zyskiem ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat po prostu ,,Boski" wszystko jest od lootów poprzez lvle , mlvle ,aż do quesów (i do pkowania bo widziałem tam jedno).
Super temat prowadź go tak dalej a daleko dojdziesz. Pozdro Metos~
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 83/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nom fajne ss'y fajny loocik tylko mam jedną pretensje..
Co ty sie z Arhosem zadajesz? To jest największy czubek jakiego widziałem zabil mnie na 60lvlku..
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() niezle ,czemu jeszcze anni nie zrobiles ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Gardawice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Super temat. Gratki lvlów itd. itp.
![]() Oby Tak Dalej ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |