|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Witajcie,po upie czytalem ze pallkiem nie obplaca sie chodzic z lukiem/kusza tylko chodzic z royal spearami.A ze royal speary sa od 25 lvla to z czym ugrac ten 25 lvl??ze spear zwyklych?Mam pallka 11 lvl skille 42/29 i nie mam pojecia gdzie expic(narazie siedze na trollach az niewbije 45 skilli)A pozniej myslalem o zamku ze spearami bo tam kasyy duzo za lootbagi idzie.A pozniej planuje od 20 z (niewiemczym) chodzic na beholdery ale nei wiem czy to dobry pomysl po upie.A co wy radzicie ??Gdzie expic i z czym ???Z gory dzieki!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Ankrahmun/lodz
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Overiax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Speed Boys
Świat: Pythera
Poziom: 50
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ja ci proponuje przed 25 levelem chodzic ze zwyklymi spirami.. a proponowal bym ci isc na cyce! bedziesz atk na odleglosc to nie powinny ci nic zrobic a przy okazji fast level wbijesz! a jak juz wbijesz ten 25 level to i tak bedziesz musial miec pacca zeby kupic rsy.. chyba ze od ludzi..
powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Do 25 lvla mozesz spokojnie pobiegac ze zwyklymi spearami na zamku/cycach czy guardach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() a ja proponuje amazon camp naprawde idzie tam ladnei wyciagnac mozesz byc tam non stop pod warunkiem ze masz cap na plate army ;P spearow pod dostatkiem uwazaj na zlurowane witche :}
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Ok.Mam taki plan do okolo 20 na zamku(bede lootbagi robil i bede mial na boszki moze).A co myslicie o beholderach na 20??Bo pare osob mowilo ze tam wypasiony exp i loot.I jeszcze jedno:Na co najper zbierac??Chodzic caly czas w p secie i najpierw kupic bohy?Czy najpier b robie k legsy c helmet i na koncu bohy??Z gory dzieki!!
Aha,i jeszcze jedno co do guardow to moglbym expic ze spearami??jaki exp i loot jest?????Z gory dzieki!
SSJ3 Roxor !! Ostatnio edytowany przez mlodyjagla - 14-08-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() @up najpierw BOHy nieraz ci uratuja zycie wiem po swojim doswidczeniu
co do Beho sa dobrym expem loot tez niezly wez ze soba BP IH/UHi i BP manasow ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cyce są nieopłacalne.. zanim on je zabije to mu puffną... dużo hp mają i długo się je bije ze spearów. Ktoś dobrze powiedział możesz spróbować Amazon Camp. Jeśli masz pacca to jakies Tomby.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Sniiper
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: x
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Według mnie .Bierz spirki i lec na Amazon Camp tam masz duzo spirek które leca z Valkow czasem poleci Ci Hunting Spirka która jest od 20 lv wiec mozesz z nimi latac puzniej.
|
![]() |
![]() |