Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-07-2004, 23:07   #1
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny Ban

eLo poraz ostatni.

Z pewnych powodow, opuszczam forum, kanal IRC i wszystko co zwiazane z Tibia i Tibia.pl. Prosze pierwszego moderatora ktory tutaj zerknie o zbanowanie mojego konta dozywotnie. Prosze o to tutaj poniewaz nie chce posowac sie do spamowania forum, pisania o questach itd. po to zeby dostac tego bana...

Tak wiec chcialem powiedziec PAPA, podziekowac ze moglem przez spory kawalek czasu przebywac tutaj i ze dzieki temu forum poznalem kilku fajnych ludzi(szczegolne pozdro dla Gonza Von Krenzel, Eeriona i Sesaja) i zyczyc innym milego pisania na forum.

[ALIGN=center]The End[/ALIGN]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-07-2004, 23:10   #2
idZi Master Of Dizaster
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2004

Domyślny

czlowieku co ty od*******asz daj se luz jeszcze ty odchodzisz pelno fajnych ziomow poszlo a ty chcesz wszystkich dobić ?? pomysl nad tym .. ale to twoja decyzja ..

-.^
idZi Master Of Dizaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2004, 23:36   #3
Dejvo
Guest

Domyślny

Mam nadzieję, że jeszcze doczytasz mój post...

Nie napisze: Ah zostań, i sratatata, bo to tak jakbym nie uszanował twojej decyzji...

Napisze tak:
Byłeś (Jesteś) jednym z Userów którego naprawde ceniłem za to "coś", kontaktu z Tobą nie trace bo przecież jest GG... co dobre sie zawsze kończy - forum traci kolejnego swietnego usera, a straciło ich już mase... w sumie staram się być szczery i napisze prawde: Gewof nie obchodzi mnie to czemu odszedłeś, co się dalej z Tobą stanie, co będziesz robił itd. - mam to głębooooko gdzieś - tylko mogę życzyć Ci powodzenia... z resztą... wcale Twa deycjza mną nie wstrząsneła i teraz wiem, że jesteś wporzo ziom :rolleyes: - wolałbym z Tobą "przebywać" na RL... jeżeli się dobrze orientuje to nie ma an tym forum (prócz modków) normalnych Userów... tzn. takich których ja "lubie" - z resztą Gewof pierdol ten tekst co ja napisałem... Yo
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2004, 23:46   #4
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Ej, Gewof, a ja cię lubię...

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dejvo
jeżeli się dobrze orientuje to nie ma an tym forum (prócz modków) normalnych Userów... tzn. takich których ja "lubie"
To chyba dlatego na tibia.gery.pl jak opieprzają jakiegoś nooba to mówią mu, żeby szedł na tibia.pl
stary 13-07-2004, 00:00   #5
Dejvo
Guest

Domyślny

Cytuj:
To chyba dlatego na tibia.gery.pl jak opieprzają jakiegoś nooba to mówią mu, żeby szedł na tibia.pl
Może userowie ala nOOb na tibia.pl powinni być traktowani hamsko, ostro? Wtedy może będzie lepiej? Z góry każdego nOOba wysyłać daleko stąd, np. na tibia.gery.pl i obrzucić go wyzwiskami... ? Jechać z nimi równo aż każdy User tego forum będzie porządny/normalny?

Z resztą nie wiem... od kiedy zarejetsrowałem się na tym forum minęło już troche... i wydaje mi się, że jest duuuużo gorzej... Gewof nie wytrzymał, zresztą... ja też mam już maxymalnie dosyć...

Ogólne chyba opinie na temat Tibia.pl Forum nie są za dobre... a mają ludzie podstawy zeby tak sądzić... Kiedys miałem w podpisie taki napis "Tibia.pl - World of Frajers" - chyba sie zaczyna sprawdzać... Strzeżmy się i czekajmy na odpalenie nowego forum.. na którym oby było mniej nOObów, a walka z nimi była lepsza...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 00:22   #6
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Żegnaj...

Nie pamiętam skąd, chyba z forum mmorpg.xt, ale Cię znałem. Jeden z nielicznych normalnych userów...

Cya & GL~
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 06:42   #7
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Domyślny

Zegnaj n00b kilerze.Mam nadzieje ze bedzie Ci sie dobrze wiodlo w zyciu.Twojego decyzja jest smutna ale nie bede Cie namawial bys wrocil.Cya 4ever!!
stary 13-07-2004, 09:43   #8
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Obserwowałem Ciebie i Twoje posty... szkoda, że odchodzisz. Będzie nam brakło mądrości zawartej w Twych wypowiedziach, specyficznego humoru (to jako komplement ) i wielkiego optymizmu. Nasze forum nigdy nie bedzie takie same bez takiego n00b killera jak Ty...
[ALIGN=center]HAIL GEWOF![/ALIGN]
stary 13-07-2004, 11:22   #9
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Stan: Niegrający
Domyślny

Fakt faktem jest i nie ma co ukrywać. Jak to ładnie Drom napisał " Wszystko sie pierdoli". No może nie wszystko, ale sprawy z forum nie wyglądają najlepiej. Może i ci z gery.pl mają lepszych userów, ale to nie o to chodzi żeby się besztać nawzajem. Naszym zamierzeniem było stworzyć forum prawdziwe, mądre itd. Narazie nam to nie wychodzi.
Dejvo: Stwierdzenie tibia.pl - Worlds of Frajers jest w sumie trafne w 80% i to jest do dupy.
Może sobie myslicie teraz ze moderator nie powienien tak mowic o wlasnej stronie, ale taka jest niestety prawda, a prawda w oczy kole. 3majcie sie.
stary 13-07-2004, 11:25   #10
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Ehhh.....Gewof.....Już zdążyem Cie polubić (zwłaszcza poprzez irca) a ty podejmujesz taką decyzje....................Ehhhh szkoda gadać...ostatnimi czasy forum straciło kilku świetnych userów a teraz ty...............mam nadzieje tylko ze bedziesz do nas czasami wpadał (na irca)....... . Żegnaj, oby nie na zawsze.............
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 12:16   #11
Linek
Użytkownik Forum

Linek's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja

Domyślny

Gewof... kilka razy łapałem się na tym, że myślałem, że jesteś moderatorem. Po prostu jesteś/byłeś tutaj jednym z najlepszych użytkowników. Pisałeś mądrze i zawsze wnosiłeś coś do tematu. Ech... Ja też chciałem odejść, ale się wycofałem dzięki temu, że Matheous zauważył, że mam taki zamiar i w porę mnie zawrócił. Jeśli tak dalej pójdzie... Widzę, że to forum upada już na początku jego istnienia. Istnieje krótko, a już tyle się na nim wydarzyło, że na pewno warto tu zaglądać i wywalać stąd n00bów. Zastanów się nad swoją decyzją. Jeśli wszyscy postarają się o nie dawanie n00bom prawa do głosu, wtedy forum znacznie się polepszy i... będzie można je normalnie odwiedzać. Nie banuj konta. Pomyśl tak naprawdę, że przecież nie jest tutaj aż tak najgorzej, a przy wysiłku wszystkich może być lepiej. Przynajmniej ja w to wierzę. Wiem, jestem niepoprawnym optymistą, ale nic na to nie poradzę. Przemyśl to jeszcze.

PS. Matheous przepraszam, że początkowo o Tobie zapomniałem, ale nie mogłem sobie naprawdę przypomnieć kto pomógł mi tutaj wrócić. Ale powiem, że zrobiłeś to dobrze i nie powinienem zapominać, że to akurat TY.
stary 13-07-2004, 12:59   #12
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Ludzie, co to ostatnio za moda na opuszczanie forum????????Odchodzi mnóstwo osób, trzeba coś z tym zrobić, bo zaraz modki nawet odejdą
stary 13-07-2004, 13:11   #13
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Wszystko kiedys sie konczy. Wszystko sie zmienia.
Nasze forum sie zmienilo. Mozna powiedziec, ze na gorsze. Dochodzi mnostwo noobow, powstaja tematy nie niosace zadnej tresci, napisane tylko po to, by nabic posta. Nie tak dawno byl temat 'p' ktorego trescia byla kropka. Nie pamietam, ktory mozg go zalozyl.
To ja, Pfk, przekonalem cie do zostania. W mych wlasnych oczach wydawalo mi sie, ze forum jeszcze nie spadlo na samo dno, ze jeszcze mozna je uratowac.
Najwyrazniej sie mylilem.
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl. Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
stary 13-07-2004, 13:16   #14
Vanessa
eX Moderator

Vanessa's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2004

Domyślny

Wypowiem się, gdyż taka była ostatnia wola Gewofa. On sam doskonale wie, co ja o jego odejściu myśle. Zaczęłam pisać na forum własnie dlatego, że, zostali tu jeszcze porządni userzy (między innymi Gewof). Jak któryś z nich odchodzi, sama się zastanawiam, czy to ma sens. Jednak ja Gewofa nie żegnam, gdyż będę się z nim widzieć na IRC-u i o ile wczoraj jego decyzja mnie zdołowała, to dziś mam już tylko nadzieję, że kiedyś wróci...
Teraz jego ostatnia wola:

@Bysiek

Gewof to przewidział......
Tylko czekaliśmy, kiedy się tu wypowiesz, nabijając kolejnego posta. I bardzo dobrze, że nie będziesz go namawiał do powrotu, bo to właśnie przez takich nabijaczy postów jak Ty, porządni ludzie zaczynają odchodzić. A jeśli według Ciebie, Gewof jest n00b killerem, to tym bardziej powinieneś się cieszyć (może sam wpadniesz na to, czemu).

I stało się...mam nadzieję, że nikogo przy okazji nie uraziłam...

@do wszystkich, którzy znają i lubią Gewofa

można go znaleźć na kanale #Daimon na quakenecie...zajrzyjcie przy okazji...

Chwilowo mnie nie ma, przepraszam

bobo!
Vanessa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 13:48   #15
yon
Użytkownik Forum

yon's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004

Domyślny

tylko jedna mala uwaga!
pamietajcie ze forum to nic wiecej jak ludzie... forum nie da sie naprawic przez super skrypty czy grafike... dobremu forum nie zaszkodzi garstka noobow piszaca tematy bez sensu...
wiec jesli odchodzicie to miejcie to na baczeniu.... ze przez wasza decyzje moze byc jeszcze gorzej.
Oczywiscie jeszcze wiekszym bezsensem byloby gdyby ktos pozostawal na forum z poczucia jakiegos obowiazku czy innej glupoty. Pisanie na forum musi sprawiac radosc, inaczej to wszystko nie ma sensu.
Ludzie przychodza i odchodza. 1 na 10 nowych nie jest noobem. ale to i tak dobrze. a wszystko przez masowy dostep do internetu
w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja
a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny
yon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 15:54   #16
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Gewof.
To ty nakłaniałeś mnie żebym nie odchdoził wtedy.
LEcz teraz wiesz czemu odszedłem.
Częsć osób wróciła ( ja, ty, Dejvo), i tak jak ty, i teraz ja zobaczyła ze nie ma do czego wracać.
Dlatego w tym samym temacie proszę o bana na moje konto ( Drom- to ci sprawi dużą przyjemność wiec ty to zrób )
Narka. Już nie wrócę tutaj.
Za duzo tutaj noobów.
Mówie wam narka. POzdrawiam całą starą gwardie (Superman, Gonzo, Kotomaniak i inni)i stare grono moderatorskie ( heh. Yogi, Matkus, Nemezis, Gremlin, Dobo i to chyba wszyscy), oraz mło9dsza starą gwardie ( Gewof, Dejvo...) i wiele innych osób.
Narka.
Już tutaj nie wrócę i teraz dotrzymam słowa
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2004, 16:25   #17
Makrela
Użytkownik Forum

Makrela's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)

Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
Makrela ma numer GG 2195634
Domyślny

I ja się dorzucę. Może jestem na tym forum nowy. Może powiecie "kolejny noob". Jednak nie sądze, bym był najwiekszym noobem tu, jeśli wogóle. Niektóre tematy i pytania tu są wręcz dobijające, ale wśród nich są perełki, dla których można zostać. Ale niektórzy odeszli przez pozostałe, te głupie. Powinno starać się , by pozostały jedynie perełki. Ale to będzie trudne, jesli nie niewykonalne. Jedno jest pewne: Gewof na 200 % noobem nie był. Czytając jego posty, zarówno przed, jak i po rejestracji na forum, widziałem, że są one pełne rozwagi, nie tak jak niektóre tu. Nigdy nie nabijał postów, pisał tylko wtedy, kiedy było to potrzebne.
Coz więcej mogę powiedzieć.

Żegnaj.
stary 13-07-2004, 18:29   #18
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Nie zegnam sie z Gewofem bo pozostaniemy w kontakcie, on wie co o nim mysle i ze jestem wdzieczny za jego pomoc i aktywnosc na forum. Mam nadzieje ze jeszcze wrocisz...

A uzytkownikowi Bysiek gratuluje ladnego bana...
Kto jeszcze ma zamiar nasladowac Byska?
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2004, 14:03   #19
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl.
Powiedz mi matheous, czy widziales na tym forum jakies posty bosala przez ostatnie ~8 miesięcy? Jeśli tak to pewnie o tostach itp. Bosal stworzyl to forum, przez pierwsze ~3 miesiace sie nim zajmowal, a potem zostawil to grupie moderatorow . I kiedy slysze userow mowiacych ze to forum bez bosala bedzie inne, to ogarnia mnie pusty smiech . Bo 90% z nich nie widzialo postow bosala poza tematem o slynnych tostach ( ktory zreszta osmieszal nie tylko bosala ale cala tibia.pl )
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
Nie przetrzymal nawaly noobow? Dokladnie, najlatwiej jest odejsc i posluchac pelno pochwal na pozegnanie, zamiast zostac i sprobowac z tym walczyc . Ale tacy sa nasi "userzy podtrzymujacy klimat"

Zreszta wg. mnie najdotkliwsza strate ponioslo forum w lutym, kiedy odszedl Yogi
stary 15-07-2004, 14:22   #20
Ertai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2004

Domyślny

Taa,ten ostatni post mi sie podobal,to jest prawdziwe noobostwo!Najłatwiej odejśc i posłuchać postów jakim sie nie było wspaniałym!LOL!Coraz częsciej dziwie się czemu tutaj postuje,coraz bardziej uwazam ogół tego forum za ..... Może mu wyślijcie po paczce z cukierkami ,bobonierki i najlepsze życzenia bo przecież odszedł z forum,no nie ,mam będe płakał.A najdziwniejsze,że najgorzej o noobach mówią własnie nooby.
Tyle,
pewnie zaraz ktoś w żałobie po cudownym Gewofie czy jak mu tam pacnie mi bana,ale .... mnie to...
Krótkie podsumowanie :
LOL!LOL!LOL!-jedyny inteligetny człowiek poza mna ,który wypowiedział się w tym temacie to Gimli.
Wogóle co to za podejście-zniszczyć noobów?Kolejny brak inteligecji.Zamiast werbować użytkowników chcecie ich wyganiać-samozniszczenie normalnie...moda na kamikaze?
Chcecie zniszczyć noobostwo ,bąźcie stanowczy,za nic nie wnoszace posty dawajcie od razu upomnienia ,jak nie pomoze bany,za obrazanie innych to samo,i sie "nooby" uspokoją.
Blah,żal mi większości z was...a te wasze pożegnania...nawet nie jesteście żałośni...
Ertai jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania