| 
 | |||||||
| Notki | 
| Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  03-10-2007, 19:07 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Problem z kupienie Intense Healing w AB'Dendriel Chciałem kupić u  Maealil w Ab'bendriel INTENSE HEALING. Ale NPC mowi ze ten czar jest tylko dla palladynw  i druidow. CZyzby to byl blad gry ?? Czy ja cos zle robie?? Moja profesja do Sorcerer na Julerze. Nie jestem pewny czy w dobrym miejscu to napisalem. Prosze o szybko odp | 
|   | 
|  | 
|  03-10-2007, 19:15 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 04 2007 Lokacja: Kraków Wiek: 31 Wpisy bloga: 1 Posty: 278 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ciosq Shanna Profesja: Elder Druid Świat: Nerana Poziom: 68 Skille: 0/0 Poziom mag.: 53   |   Muszę cię zasmucić ale... W Ab czary kupić mogą tylko Paladyni i Druidzi. A w Kazz jest inaczej. Czary mogą kupić tylko Sorki i Knighci ;] Idź do Carlin i tam kup. | 
|   |   | 
|  03-10-2007, 19:38 | #4 | 
| Zbanowany |   Nie to nie jest błąd w grze. Skoro npc mówi że sprzeda czar druidom i paladynom, to chyba tak jest, nieprawdaż? | 
|   |   | 
|  03-10-2007, 23:28 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2007 Lokacja: WLKP. Posty: 87 Stan: Aktywny Gracz Imię: Liberty Angel Profesja: Paladin Gildia: Bushido Rangers Świat: Kyra Poziom: 28   |   Zagadales nie do tego npc...wejdz na tibia.pl i poszukaj a znajdziesz HAIL ! 
				__________________ Hail my friends ! [CHAR]Liberty Angel[/CHAR] | 
|   |   |