|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Postanowilem stworzyc nowy temat poniewaz nudza mnie te pytania
(tak naprawde to byl save servera) ![]() Z jakimi rzeczami skillowac na palku?? Rzecz jest prosta poniewaz masz do wyboru ta biednijsza i bardziej bogata strone. STRONA BIEDNIEJSZA: 8-12 lvl najlepiej tortoise shield i speary 12-20 lvl (tu juz trzeba troche kaski) dragon shield i speary 20-30 lvl crown lub medusa shield ![]() 30-40 lvl vampire lub nawet demon shield zanim dojdziecie do 40 lvl ja stworze nastepny temat ![]() STRONA BOGATSZA: ![]() 8-12 lvl Guardian shield (tak jak ja) i speary 12-20lvl crown lub medusa shield i speary 20-30 lvl vampire shield i speary 30-40 lvl demon shield -||- 40-50 lvl master mind shield (MMS) Na nastepny raz napisze jakie zbroje i helmy najlepiej nosic ![]() teraz prosze o ocene i komentarze. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Bez urazy, ale co tutaj oceniać ? Kilka linijek ?Ani to poradnik ani nic. Jak już coś dajesz do oceny to się wysil troszkę ...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Wiesz ale chcialem sobie cos napisac i tylko tyle zdazylem
![]() Ale wcale oceniec nie musicie. Chidzi mi tylko o komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jeśli robisz coś takiego na odwal, to nawet nie wstawiaj na forum. Zresztą po cholerę na trening takie eq? Wystarczy p-set na każdym lvlu.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Topic powiem szczerze beznadziejny. Nazwa tematu dawała mi do myślenia, dlatego tu wszedłem, później tego żałując. Jeśli chcesz zrobić jakiś przydatny poradnik, zobacz sobie jak wyglądają te już skończone, wysoko ocenione. Ja swoim palkiem skilluję z crown shieldem, i co mi zrobisz? Ha? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Szprotawa
Imię: Ribik
Profesja: Paladin
Gildia: Fallen Angels of Spirit
Świat: Vinera
Poziom: 29
Skille: 69/54
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ale się uśmiałem
![]() Wersia biedniejsza i wersia bogatsza ![]() mogłeś się bardziej wysilić np. ja jak skilam biore tez wędke i ryby łowie ^^
13:19 Diro Draxi [8]: gdzie jestes? 13:19 Ribik [18]: w dp 13:19 Diro Draxi [8]: acha 13:19 Diro Draxi [8]: a to daleko thais?? |
![]() |
![]() |