|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Oto przygody orca Vethiego.
Życie nie rozpieszczało malca od najmłodszych lat. Jego matkę zabili ludzie, ojciec starał się jak mógł aby wychować młodych orców na walecznych warlordów .... ![]() ale pewnego dnia znaleźli ich ludzie i ojciec musiał bronić swoje dzieci ![]() walka była zacięta, warlord postanowił odciągnąć intruzów od jego domu, ale już zdążyli zabić dwóch jego synów, jedynie nasz Vethi ocalał cudem. ![]() Mały Vethi postanowił pójść za śladem ojca i go odnaleźć, gdy ujrzał zwłoki człowieka to się bardzo ucieszył ![]() Mijał kolejne ciało człowieka i był prawie pewien że jago ojciec przeżył ![]() Lecz jego oczom ukazało się to czego się obawiał najbardziej i wpadł w rozpacz ![]() Ale zachował rozsądek i poszedł dalej wiedząc że ludzie będą go szukać i nagle ujrzał speara ![]() Jak pomyślał tak zrobił i nagle ... ![]() Orc wędrował aż natkną się na jakieś śmieci ![]() Drobna potyczka z goblinem ![]() To jest ten człowiek , który nie wpuszcza na swoją górę nawet ludzi ![]() Spotkanie z Orc Killerem nie sprawiło dużych problemów pewnie był na afk ![]() ![]() Vethi postanowił zajrzeć do swojego domu a raczej do tego co po nim zostało, cały dom został zrabowany ![]() Znalazł bramę do miasta ludzi ale wolał się stamtąd wynosić ![]() Nasz Vethi postanowił odwiedzić swojego wujka Zerka. ![]() Po drodze zaczął się niepokoić widząc ciała orcow. ![]() Gdy dochodził do dziury usłyszał wołanie o pomoc. ![]() Z chęcią pomógł Vileppemu ponieważ był to jego znajomy. ![]() Ruszył w dalszą drogę do wieży swojego wuja Zerka ![]() ![]() Pomylił wierze i wszedł do nie tej co trzeba ale się ucieszył gdy ujrzał nowy sprzęt. Wiedząc co się stanie bez wahania odrzucił speara i wziął tarcze i miecz ![]() I stało się to co przypuszczał Vethi. ![]() Vethi ucieszony poszedł do swojego wuja ![]() Zerek: To ty Vethi, cześć Vethi: Witaj Zerek: Widzę że jesteś już wariorem Vethi :Tak Zerek: A czego przybywasz do mnie sam? Gdy Vethi opowiedział wszystko swojemu wujowi Zerek: To straszne Zerek: Zemścimy się Zerek: Właśnie mieliśmy planować atak na Orc Killerów ale nie mamy gdzie się zebrać. Vethi: U mnie możecie wprawdzie dom jest pusty to jednak nie powinno przeszkadzać, ale pod jednym warunkiem Zerek: Jakim? Vethi: Będę mógł uczestniczyć w naradzie Zerek: Ja się zgadzam postaram się przekonać resztę Orców Zerek: I mam dla ciebie dobrą nowinę na zebraniu będzie twój dziadek Shaman Vethi: Hurra Nakłonienie było dosyć proste głównie za sprawą dziadka Vethiego który jest najstarszy. Punktualnie o północy rozpoczęła się narada ![]() Orc Leader: Czego nie ma jeszcze Orca Warlorda? Zerek: Niestety ale musiał pomóc orcom koło Thais mają tam problemy z Cyclopami. Orc Shaman: Więc zaczynajmy Po około dwóch godzinach burzliwych narad doszli do porozumienia. Kiedy wszyscy się rozeszli dziadek Vethiego został na chwile i opowiedział mu o pewnym toporze który znajduje się na górze i jest wbity w skale i nikt nie może go wyciągnąć. ![]() Orc Shaman: Myślę że tobie się uda Vethi: Pójdę tan po walce Orc Shaman: Dobrze teraz idź już spać Vethi: Dobrze dziadku, do zobaczenia rano Kiedy rano Vethi wstał zorientował się że zaspał i pobiegł do umówionego miejsca ![]() Lecz było już po wszystkim, niestety kilku orców zginęło. Vethi postanowił po krótkiej wizycie u wujka zobaczyć ten topór. ![]() Gdy dotarł na miejsce ujrzał ten topór i bardzo mu się spodobał ![]() Gdy tylko dotkną go zaczął mocno świecić na niebiesko ![]() I Vethi z łatwością wyciągnął topór ze skały. ![]() Kiedy Vethi wracał zaowarzyl ze w domu swieci sie swiatlo ![]() Po łatwej walce z nie doświadczonymi Ork Killerami Vethi poszedł spac ![]() Rano postanowił zwiedzic okolice i usłyszał wołanie o pomoc ![]() Bez wachania pomogł Amazonce, a ta w zamian zaoferowała pomoc ![]() Ryszył dalej i znowu usłyszał wołanie tym razem Wild Wariorow ![]() Kiedy uporali sie z Killerem Wild Wariory rowniez zaoferowali pomoc ![]() Vethi postanowił opowiedzieć wujkowi o zdobytych przyjacielach ![]() Kiedy już opowiedział, Zerek się ucieszył i umówili się na spotkanie ![]() Na spotkaniu znowu brakowało Warlorda ![]() Vethi jeszcze długo po spotkaniu nie mógł zasnąć, myślał tylko o zemście ![]() Vethi wrócił do domu i zauważył ogień w domku (odrazu pomyślał o jedzeniu zostawionym na piecu ![]() ![]() W liście były napisane pogróżki pod jego adresem. ![]() Postanowił się wynieść z tego domku i jedyną osobą która mogła go przyjąć był jego kuzyn mieszkający koło Thais ![]() Po długiej drodze Vethi dotarl do kuzyna i opowiedział mu wszystko co się przydażyło ![]() Demongo oczywiścia się zgodził żeby zamieszkał z nim jego kuzyn ![]() Demongo wyjawił Vethiemu tajemnice o pewnych mieczach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po dlugiej drodze dotarli to starego cmentarza ![]() ![]() ![]() Vethi zszedl na dól i odrazu zaatakowaly go szkielety ![]() Poradził sobie z nimi bez problemu ![]() Następnie zauważyl kilka szkieletow.. ![]() kture go blyskawicznie otoczyły ![]() ale i on nie sprawiły wiekszych problemow Vethiemu ![]() Za nimi bylo kilka szkieletow i dwa demony szkielety ![]() szkielety padly odrazu ![]() ale gorzej bylo z demonami szkieletami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po walce czekała na niego nagroda ![]() gdy otworzyl skrzynie oslepilo go swiatlo ![]() jak swiatlozgaslojuzbyłLeaderem ![]() wyszedł z jaskini i opowiedzial caly przebieg walki ![]() Vethi z Demongiem szli w poszukiwaniu Orc Killerów i znależli jednego ![]() szukając dalej natknęli się na pułapkę Orc Killerów ![]() nie dali by se rady gdyby nie grupa orków która usłyszała wołanie Demonga ![]() po walce podziękowali za pomoc ![]() Ostatnio edytowany przez Demongo - 05-09-2005 o 11:56. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no no ładne ^^ (sam kiedyś robiłem Orc World - gdzie bohaterami byli orkowie ^^) . Tylk otroche przykrotkawe ... ale ładne ^^ .
Aha, zapowiada się ciekawie ^^ . |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Fabuła jest wspaniała wykonanie też czekamy na następną część.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() nieźle
![]() rób następne
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Fajne, ale pamiętaj, że od Orca do warlorda długa droga...
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Avager chamei ubiłeś mnei w LOGD
![]() ale to troche chamskie ubijac 6 lvl mając 7 czy tam nawet 8 ![]()
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ta...chamskie zabijać lvl 66 mając 7-8 ^^... ale wtedy jak cie biłem miałem ten sam lvl (czyli 6). Topic: Czekam na następne częśći aha, i chyba jednak kontynuje mój projekt pt. "ORC WORLD" Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 02-05-2005 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajefajny
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() Nice
![]() ![]()
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Spoko fake.Czekam na dalszą czesc.Rób dalej... Calmera Rulezzzz
|
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() OMG, za umieszczanie na interii/republice powinno się wieszać za jaja -.-
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Pomysł bardzo dobry, wykonanie też ale mam jedno zastrzerzenie, mianowicie do domu orków weszło 3 killerów ja widze 2 a ciała 3 nie ma...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Niezłe ale mam 2 zastrzeżenia:
1. Gdzie 3 Orc killer lub jego ciało 2. Gdzie ślady krwi po atakowaniu (wiesz takie jak się zaatakuje np. orca taka rozbryskana krew ale nie plama) Ogólnie dobre.
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Super! ale niech on zostanie berserkerem! Niech rozpie..dziela dookoła i niszczy ! Muahahahahahaha<salwa idiotycznego psychicznego smiechu>
Prosze! Aa! i zmień serwer! |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Pomimo wszelkich przeciwności losu takich jak zawieszanie się kompa czy wyłączenie prądu albo przyjazd rodzinki, ukończyłem drugą część przygód Vethiego.
Mały Vethi postanowił pójść za śladem ojca i go odnaleźć, gdy ujrzał zwłoki człowieka to się bardzo ucieszył ![]() Mijał kolejne ciało człowieka i był prawie pewien że jago ojciec przeżył ![]() Lecz jego oczom ukazało się to czego się obawiał najbardziej i wpadł w rozpacz ![]() Ale zachował rozsądek i poszedł dalej wiedząc że ludzie będą go szukać i nagle ujrzał speara ![]() Jak pomyślał tak zrobił i nagle ... ![]() Zaczynam robić III część i dzięki za porady przydały się bardzo, jak by coś było żle to mówcie to poprawie. |
![]() |