|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() jesli dobrze zrozumialem pytanie:
shielding zalezy od tego ile razy uda ci sie zablokowac tarcza przeciwnika czyli im wiecej wrogow tym wiecej blokow na sekunde tym szybciej rosnie ci shielding ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Oto mi chodzilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() 2 frost trolle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() no ale jeszcze trzeba zadawac obrazenia
mi sie wydawalo ze to nie ma zadnego znaczenia czy sa 2 czy 4 potworki i kazdy mi to mowil |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Najlepiej to trenować z ludźmi, a do pomocy lurować słabe potworki typu trolle czy postacie na 8 lvl
![]() Nie polecam jednak więcej niż 2 przeciwników, bo można blokować tylko 2 ataki na raz. Jak chcesz wiedzieć więcej przeczytaj tutorial dla knighta na tibia.pl, tam jest o treningu dużo napisane. Tylko pamiętaj o zadawaniu pewnych obrażeń 8)
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Jejku, ludzie! Przecież temat był już wałkowany w temacie: cała prawda o treningu czy jakimś innym. Poszukajcie sobie. Ważne jest, ile razy w Ciebie ktoś trafi "chmurką" i ile razy Ty kogoś trafisz chmurką. Na 30 chmurek musisz kogoś krwiście dźgnąć. To w wielkim skrócie. I potwierdzam, naraz można przyjmować na tarczę 2 potworki. Z większą ilością nie ma sensu trenować, bo ciosy albo niepotrzebnie ranią albo padają na zbroję bez efektu.