|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
Niedawno zaczełem grę nowym charem, więc pomyślałem sobie że będe robił sobie screenki z jego życia
![]() 1) Poprostu lvl up ![]() 2) Next lvl up + nowa zbroja. 4) Lvl up... do tej pory nic ciekawego oprócz lvl up się nie wydarzyło. Screenów mało bo robie je na bieżąco. Niedługo następne. NOWE SCREENY 5) Poznałem nowych kumpli Próbujemysię dostać do amazon camp... 6) I dalej próbujemy... 7) Machenta plx weare trappad hlap plx! 8) Maczeta nie była potrzebna. Jesteśmy już na drugiej wyspie. 9) Eeee... myślałem że Witche są ciut słabsze... 10) Podobno miał tu być hlvl kolega kolegów który miał zabić witche, ale coś go niema. 11) Powrót do veno z pustymi rękami... 12) Po powrocie do kazo postanowilem pozabijać trochę soldków ![]() 13) 60k expa stuknelo ![]() 14) A tutaj jeszcze awans shieldingu w czasie walki z soldkiem. 15) Prezentacja moich cienkich skilli. 16) 2 lurnięte guardy -.- 17) sell chain afrm ![]() 18) Hihihi. Dwarven ring. 19) Kolejny krok w kierunku 4 mlvl. 20) Chyba niedlugo zaczne expić na soldkach, bo to się już powoli nudzi. 21) More wolfs plx! ![]() Huh. Narazie starczy ![]() Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 29-10-2004 o 23:15. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
|
Gratz fajne screeny i gratz awansow oby tak dalej
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
|
gratuluję awansów.. Hyh, niezła zbroja ; ] Prosimy o więcej ss'ków
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
Rzeczywiście skromny ten knight
Mało! Chcemy więcej... PozdroOstatnio edytowany przez Fun!o - 28-10-2004 o 15:47. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
Spox ss tylko powinnienes zamiescic je do innego przyklejonego dzialu "Zdjęcia awansów, najlepszych uderzeń, itp. " no ale jak juz zamiesciles tu to looz
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Umieściłem tutaj bo niębędzie tu tylko advansów. Już teram mam inne screeny
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
|
Screny w porządku. Ja bym na Twoim miejscy kupił jakąś nową broń
i wziął się ostro za trening przy takim levelu. Powodzenia w przyszłości |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
|
Całkiem nice
![]() tylko gdzie te następne screeny? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Dzięki Co do lepszej broni to już mam ![]() @Tomciog Jutro będą nowe bo narazie mam trochę mało. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
exp czyni mistrza jeszcze troche leveli do 100 hehe exp exp gratz adv
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
|
Bardzo nice! O! Fajnie, grasz na Securze
Wlasnie, kilka dni temu założyłem tam postąć. Druidka. Zagadam do Ciebie I WIĘCEJ, WIĘCEJ, WIĘCEJ!P.S. Też założe temat ze screenami z życia skromnego druida ![]()
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
powiem jedno :TIBIA GG!!!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
@Gokufan
Błąd, nie używam żadnego Tibia GG ani innego syfu. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
Fajnie sie expi na takim lvl po 10k brakuje pozniej zaczynaja sie schody ... cos o tym wiem
![]()
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Cytuj:
"Pimp my Tibia" by Dobo ![]() Nawet ciekawe zdjęcia. Polecam ci jaskinie koło venore(mnóstwo rotwormów), exp. zarobisz w podobnej ilości ale zato kasy bedzie wiecej.
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
@Majen
Racja ![]() Co do rotów, to bylem tam jakies kilka godzin temu. Niedość że długo się szło to jeszcze kupa ludzi wybijała mój potencjalny exp ![]() NOWE SCREENY Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 29-10-2004 o 23:18. |
|
|
|