|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Mam 2 chary na koncie . Musialem cos zrobi na drugim a byłem zalogowany na pierwszym wziełem logout , poczekałem . W końcu pojawiła się tabelka z charami . Wciskam na drugi char i nagle pisze że nie mogę się zalogować na ten char gdy jestem zalogowany na innym . W tym problem że się wylogowałem . Sprawdziłem jeszcze na tibia.com i tam pisalo (po 15 minutach) że nadal jestem zalogowany a już dawno wyłączyłem tibie.
O co chodzi ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Tak często dzieje się po aktualizacji gry.Nie masz co się bać o postać. Wszystko jest ok. Po savie serwera wszystko wróci do normy.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() No tak ale to mi się zdarzyło już parę razy . 1 raz 3 dni temu i znowu dzisiaj . Jeżeli zaloguje się jutro na jeden char to znowu nie będę mógł zalogować się na drugi ?
Mam nadzieje że to szybko minie bo ja licytuje domek. Jakiś kolo mnie przelicytował i musze go przebić a nie mogę gdy jestem "niby" online .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() The Server is overloaded =/ i kolejeczka, macie tak ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie umiem worzyć tematów więc napsize tu ,
napewno update jeszce nie ma czy cos ale wyskakuje mi server is overloaded is ie alduje jeden przeskok co 4 minuty loguje sie ponad 2 godziny. Dlaczego? w tym czasie se filmikiz z youtuba ogladam ![]() |
![]() |
![]() |