![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ok to jest temat rekrutacyjny do sondy.
Wybieramy najlepszą katanę, potem jako polacy wyślemy ją do CIPsoftu, w nadzieji, że umieszczą ją w Grudniowym update...(może też być póżniejszy) Zatam do dzieła. Regulamin: 1.Można zamieścić maksymalnie jedną katanę!!! 2.Zamieszczamy tylko swoje katany, jeśli ktoś zamieście nie swój rysunek(może to zrobić grzecznośćiowo, uprzednio pisząc, że otrzymał zgodę autora na zamieszczenie)proszę modków o skasowanie jej... 3.Można komentować(ale, żeby komentować trzeba zamieścić swoją katanę, ja zamieszczam swoją, ale nie bieże ona udziału w całości, jest to tylko przestroga jakiek katany macie nie robić ![]() 4.Można zamieszczać tylko i wyłącznie katany!! Reszta do grafik i twórczości!!! 5.Katana musi być w wymiarach 32x32(tibijskich), jeśli będzie w innych rozmiarach z powodów oczywistych(chcemy wysłać ją CIPom zatam inne wersje odpadają) proszę modka-w tym wypadku besena(albo besna) o kasowanie tych postów. Oto moja katana: ![]()
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 31-10-2004 o 23:23. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() ![]() Ja oczywiście tego nierysowałem, ale jest fajna. Ps. Taka mała ciekawostka. Wiecie, że jest motor katana? ( Suzuki- katana) Tu jego fotka: ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 31-10-2004 o 13:16. Powód: Dodanie ciekawostki |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Katana... moje pierwsze zamówienie... nie wiem czy bym coś zmienił... może jaśniejsze ostrze:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() No, zamieszczam to już około 5 raz na forum XD.
Pamiętajcie o tym, że Katana jest wygięta. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() ![]() Coś tam naskrobałem ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Oto trochę zmodyfikowana katana, którą jakiś czas temu gdzieś tutaj na forum zamieściłem.
![]() ![]() Zanim ktoś się przyczepi do cieniowania ostrza, powiem, że wzorowałem się na zdjęciu prawdziwej katany. Wadą tego rysunku jest, że ten większy to i tak 50% oryginału, więc na tej malutkiej już zupełnie nic nie widać ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No cóż, bardzo stara ale jara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
|
![]() a mi katana tak wyszla ^^
![]() mam nadzieje ze sie podoba ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Wiem, że za mocno wygięta, ale zrobiłem ją dosyć dawno
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() I owszem, to JEST furia niebios... Watpie, Bysiu, zebys mial pozwolenie od Interplaya czy kogo tam... na zamieszczenie tego
![]() ![]() Aha-w BG2 czasami rozne miecze wygladaly dosc podobnie, nie wykluczam ze to miecz Keldorna(Swiety Odkupiciel? Dawno nie gralem...)... Ale nie, zakrzywione ostrze jest, to raczej Furia...
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Khe, moze nie tibijska ta katana, ale i tak zamieszcze ;d www.pixart.webpark.pl/katana.bmp
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() moja zle narysowana nic warta katana:
![]() Moje all rysunki sa z*****e kazdy tak mowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Przypominam, że to mają BYĆ SPRITE'Y, czytajcie dokładnie temat, a nie od razu byle co wrzucacie(nie wszyscy0_o)
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Dlatego Koszyczek musisz wszystkim udowodnić, że twoje rysunki nie są takie złe i ćwiczyć, a z każdym następnym rysunkiem, bedzie ci wychodzić lepiej
![]() Ostatnio edytowany przez Zagan - 31-10-2004 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Skoro juz offtopicujemy...
To nie zmienia faktu, ze tak, twoje obrazki sa zyebane, i to ze zaczniesz plakac nie zmieni tego faktu~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() thx Zagan chociasz ty odpisales o mnie w poscie pozytywnie jesli chodzi o grafiki....
aha i dzienki za pocieszenie bede cwiczyl
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() @up, upup, upupup itd.
Cytuj:
Katana miała być do Tibii, a tibijskie grafiki mają rozmiar 32x32... -.- ... Moja: |
|
![]() |