|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2007
|
![]() Siema.Zostałem zbanowany mozna powiedziec z glupoty gm'a.Dostalem
bana niby za hackowanie skopiowalem link od kumpla na program który likwiduje lagi(game boost).To był ten link:http://tibia.org.pl/static/out/artyk...b_na_lagi.html przez przypadek napisalem go na trade a chcialem napisac oferte na drugi dzien patrze a tu ban za tego linka.Dostalem bana na 30 dni : Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Character: Gerard drut Reason: hacking Statement: "http://tibia.org.pl/static/out/artykuly/GameBoost_8211_czyli_kolejny_sposob_na_lagi.html" (Feb 06 2008, 19:34:13 CET in Main Trade Channel) Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e Date: Feb 07 2008, 12:46:11 CET Until: Mar 08 2008, 12:46:11 CET Duration: 30 days Gm byl taki mądry że nawet nie sprawdzil co to byl za nick tylko odrazu dal mi bana!!Prosze o pomoc co zrobic i do kogo napisac zeby mi odbanowali konto.Prosze o szybko odpowiedz |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Zasada jest taka: każdy link poza tymi prowadzącymi do oficjalnej strony gry, jednej z supported fansites oraz chyba strony element5 jest zabroniony.
GM/CM nie ma obowiązku sprawdzać zawartości linku. Tak więc ban jest w 100% słuszny i nie masz możliwości odwołania się.
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nom a tibia.org.pl nie jest jedną z fansitów ^^ Słuszny ban
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko ze ludzie ja to napisalem przez przypadek i to nie jest zadna strona hakerska a tam pisze ze to jest link hakerski
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wiesz ile osob moze tak powiedziec ze przez przypadek?? Uwiezysz w to ze mam GM'a? Nie , wiec jakim cudem GM ma tobie na slowo uwierzyc ze to bylo przez przypadek?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ale gm chociaz mogl sprawdzic przed banem czy to jest hakerska strona czy nie
prosze zeby ktos mi podal gdzie moge odwolac tego bana Ostatnio edytowany przez Geri93 - 07-02-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Jak GM by sprawdzał każdą stronę wysłaną na trade czy nie ma tam zadnych keyloggerow, to dawno by się pożegnał ze swoim kontem.
|
![]() |