|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() LOL
Rzeczywiście debilny temat. W tym dziale mają być zdjęcia z tibi a nie jakieś szpetne zdjęcia zaśmiecające dział. Temat do usunięcia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ten temat i tak albo zostanie usunięty albo przeniesiony.
Mogłeś go dać do RPG albo do OWION'u.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Lokacja: kraków
Świat: danubia
![]() |
![]() no bfk oni maja racje ;ppp
btw kiszna ta gierka ;pppp |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() To jest forum o tibii,nie o jakiejś lipnej gierce....
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() No sam grałem w tą gierke. Fajna jest ale może na 15 minut, bo potem to lipa że szkoda gadać.
Ostatnio edytowany przez Vego - 28-01-2005 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Jejciu ściągnęłeś jakąś tandetną platformówę, narobiłeś zdjęć i co myślisz, że zaraz w nią grać będę ? Temat do kasacji
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() TY nie pomyliłeś forum to jest o TIBII a nie o (sux) soldacie
![]() Debilny temat :/ na skasowanie tylko..... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Jeeha żeź na maxaaaa!
wyżyc sie można troszke np. jak dedniesz w tibi to jak z granata pod lapy ***niesz to odrazu sie lepiej czujesz ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ej koleś masz poprostu kupę w mózgu i tyle ci powiem!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Uprzedzal was przeciez o tym ze to nie o tibi..... nie musicie sie odrazu drzec, trzeba bylo nie whcodzic i nie drzec sie na niego a przy tym nabijając sobie posty.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Dzieci to jest O W I O N.
Grrr.... <warczy>. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Patrze na posty ludzi, i widze idiotów, kożystających z okazji, aby się wyżyć, "Jaka lipna gra"- kojażą, mi się ludzie, którzy popatrzyli na prehistoryczną grafike Tibii, i ją od syf'ów wyzywali.
@Danka To było w zdjęcia, ale Przenieśli. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Argch... trzesie mnie jak widze takie posty... Jeden obluzgal cos to kolejny musi ! Zreszta mam tu pretensje i do tego kto robil zdjecia i do tych co pisali posty... Dzial "Zdjecia" jest i tak zasmiecany przez WAS masowo robionymi "testami" czy zdjecie zadziala! Jest taki temat !!! Zreszta sa tez zdjecia typu :Awans z 1 lvla na 2gi !
A co do tego kto pisal temat to schanbil Soldata. Nie mowie ze jest to jakas extra gierka, ale nie dosc, ze nie gral po necie, to jeszcz nic w nim nie umie ustawic. Narq
#16 |
Guest
|
![]() Wiem co to.
Fajna giera,ale tylko tak dla uzupełnienia czasu. A poza tym to jest dział pt. "O wszystkim i o niczym" ,co nie? Dobry temat tu to nawet "Mamo bo kura na mnie patrzy" ![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Heh, Soldat to jest dobra gra, więc nie oceniajcie jej po screenach gdzie typo, który nawet nie zmienił sobie imienia i ubranka gra z jednym botem, zapewne na najniższym poziomie. Ciekawe czemu jak ja kiedyś wstawiłęm do działu zdjęcia screeny z Soldata to wiele osób pisało, że świetna gra, a innie pytali skąd to mieć [pisałem skąd w moim poście, ale i tak pytali;]]. Po prostu wiele zależy od pierwszego posta - wtedy pierwzsy post należał do jednego z 4 innych kolesi z forum co grali ze mną. I mieliśmy wszyscy pięcioro powód, aby zakładać taki temat - Tibia miała swoją legendarną już przerwę, o której pewnie wielu z was nie wie. Ale to już inna bajka.
RE DOWN: Soldat ma grafikę lepszą od Tibii;] Wykorzystuje akcelerator 3D do poligonów;]
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 29-01-2005 o 12:36. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() KuR.. mać!! a kto z was jak popatrzał na tibię myślał super gra?!jesteś bandą debili i powtarzacie po następnym.Soldat jest grą super bardzo dobrą,rejestracja jest tania a i bez niej można pograć.Koleś (Polak)zrobił grę coś z niczego i chwała mu za to.A wy mózgu nigdy nie mieliście
|
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Ej według mnie wszyscy którzy to krytujkują są totalnymi z***ami.
Forum nazywa sie ,,o wszystkim i o niczym"i przy tym dopisek ,, tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej" A gdzie według was ten temat pasuje? Eee?? ktos pisał ze w dziale rpg ale to przeciez nie rpg.Ktos jeszcze napisał ze to tandetna platformówka.Ten kto to napisal pewnie ma internet od dwóch dni i mysli ze zjadł wszystkie rozumy.<-----To tyczy sie takze kazdego który bluzga tą gierke za to ze jest w tym dziale. A tak wogole to spox zdjęcia grats zabicia admirala xD. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Dobrze mówią ( niektórzy ) aby zamknąć sie i przestać krytykować !
Soldat jest fajną gra jak niemam w co grać to włanczam a jak ktoś w to niegrał niech sie zamknie lub ściągnie i spróbuje Aha ktoś pisał że soldat nudzi sie po 15 minutach ale wcale tak niejest Teraz troche o grze : W grze jest kilka broni do wyboru takie jak: chyba 5 karabinów maszynowych, snajperka, desert eagles, minugun, strzelba ( chyba wszystko ) i z broni podręcznych do wyboru : pistolet ![]() ![]() Do wyboru jest pare trybów gry : deathmatch, capture the flag,inifiliation, rambomatch ![]() Grę urozmaica wiele różnych map ( planszy ) do każdego trybu gry oraz oczywiście MULTI PLAYER z którego ciągle korzystam ( na początku grałem tylko z botami ale te czasy mineły ![]() Wracając do map dzięki multi playerowi można bezpośrednio ( niewchodząc na żadne strony ) zgrać jakąś nową mape - jeżeli wchodzisz na jakiś serwer który używa w tej chwili do rozgrywki innej mapy to po kliknięciu mapa sama się zgrywa i po chwili można się cieszyć nowymi terenami ![]() W grze występuja takżę bonusy np. tryb PREDATOR - jestes nie widzialny przez ok. 30s, BERSERKER - twoje strzały zadają więcej obrażeń przez ok. 30s, FLAME GOD - miotacz ognia oczywiście przez ok. 30s no i KAMIZELKA - dodatkowa ochrona i w tym przypatku na czas nieokreślony ( niszczy sie od strzałów przeciwników ) Jest wiele klanów ( gildi - jak by ktoś niewiedział ) więc jeżeli jestes dobry to może cię przyjmą Oczywiście to wszystko i wiele więcej można znaleść na darmowej wersji ( płatnej nie posiadam ![]() ![]() Jeżeli ktoś ciekaw niech wejdzie na oficjalną strone SOLDAT-a i poczyta / ściągnie gre ( adresu też zapomniałęm [ kurde wszystko zapominam ![]() ![]() ![]() POLECAM |
![]() |