|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garreltt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 65/60
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Witam!
Szukam sponsora na świecie jamera, który będzie dawał pieniądze i itemy mojej postaci. ![]() Dla tych, którzy mają za dużo kaski i itemków na pewno odpowiada taki układ. Casting na sponsora cały czas trwa!Proszę pisać do mnie na gg i do tego tematu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() <bach!> Spadłem z krzesła jak to przeczytałem....
@Topic Powodzenia w szukaniu sponsora ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Hmm, mam andzieję że nie jesteś noobkiem któremu dałbym np. itemki a on by mnie dalej jechał ani nawet dziękuje by nie powiedział.
Niestety, niegram na twoim serverze (wogóle nie gram w tibię) ale jakbym grał, albo chociaż miał tam jakąś postać to bym ci coś dał. Bo np. taki 150 level który ma 10kk knight np. spokojnie mógłby dać taki np. guardian shield, barbarian axe itd. jakby nawet nie k axe które i tak chodzą po 500 golda na niektórych światach. W każdym bądź razie powodzenia. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie no myslalem ze sie udusze jak to przeczytalem.Ja to odbieram jak "plx frj itams" bo co bedzie mial taki sponsor z tego?Reklame?No nie rozbawiaj mnie, i jeszcze ten Casting.No coz jak kogos znajdziesz zeby cie sponsorowal to ja mu gratuluje...mniejsza czego bo napewno nie madrosci.
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garreltt
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 65/60
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() W zamian za itemki od sponsora, sponsor będzie miał we mnie kolegę i może potraktować to jako akt miłosierdzia.Taki układ jest w porządku i nie
chodzi mi tylko o kasę.