![]() |
#1 |
Guest
|
![]() piszcie tu o waszych charach jaki lvl kim jestescie jakie bronie itp.
ja jestem knajt of excalibur(nie chciało mi sie wymylać) jestem roque 5 lvl lvl 44 zbroja vampire slayer roque outfit fighter arm i mage robes bronie long sword ice razor witchblade elven blade vapmire blade (czy sword nie wiem)enforcer blade tarcze : shield of darkness i fire shield mogloo(chyba sie tak pisze) pet :dark wolf jak by kto chciał o moze to ten temat oceniac Ostatnio edytowany przez RAq_@2005 - 01-03-2005 o 18:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Just Lca
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exSunblade
Świat: Furora
|
![]() Xehe
Vamp Slayer 32lv Pet: Dark Wolf Army: Frozgard Rider Arm, Dargon Slayer Arm, Vapm slayer arm, Shining arm Wepony:Long Sword, Darkhammer, Water Ballon Launcher, Axe of Rediance, Energy Flail, Zin Speed, Ice Shard Shieldy: Wodden, Dark, Energy Spelle: Whirlwind, Freeze, Current Event, Daybreak, Firestorm i to tyle:>
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Dobrze nie bede gadal mam prawie wszystkie plate i vamp arm.
Mam prawie wszystkie blade oprocz sun i energy ( mam redince axe i energy flair 26 lvl V slayer - 1 class lvl Ostatnio edytowany przez Lotux - 25-01-2005 o 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ej skad mam wzioc life fluidy ?--poco mi spawniete jak na questa potrzebuje 5 +?
Ostatnio edytowany przez Lotux - 21-01-2005 o 08:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() life fluids mozna miec tylko jeden jeśli sie nie jets guardianem a tak to wtym sklepie obok sklepem ze petami na półce jak ci sie skonczyły fluidy tam sa i se można zabrać
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma się z zasady czym u mnie chwalić
![]() Sorcerer Celesta lvl 20 m lvl 31 Loot: P Armor, Brass Legs, Soldier Helmet, Clerical Mace, Dwarven Shield, BP of SD AQtualnie zbanowany do 29 stycznia potem się poprawi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() DruiD
lvl jak narazie podbijam ale jest tylko 27 Vampire Slayer armor: Vampire Slayer bron: Witchblade (tym atakuje caly czas) , axe of radiaxe (jezeli wyostrzony na Earth czyli mojego blade to to) , energy flail (jezeli wyostrzone na tamte to to ![]() tarcza: shield of darkness pet: dark wolf (wiem ze slaby strasznie ale nie chce marnowac forsy na jakies peciki slabe) i papuga czasami biore sobie z questa ale wiadomo wylaczysz battleon i wlaczysz i papugi nie ma i do tamtego co o life fluidy sie pytal mozesz miec ze skrzynek i z frogzard questa part 1 ale wiadomo jaki to life fluid log out i log in i nie masz life fluida frogzard quest part 1 jest bardzo prosty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ej czy ty czytasz o jakie chary chodzi nie o chary z tibii tylko z battleon |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() jak sie robi class lvl bo ciągle mam 1 class lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() u vamp?? jak tak to idzesz jakbyś robił go 1 raz i po prostu masz 4 potwory(niby 4 dni podróży) i musisz ubić jakiegoś vapma
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ej no z petami widze 4 mixturki leza ale ich wzionc nie moge :/ Dajcie mi acc z guardianem to se zobacze jak to jest ( maybe buy it )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No to tak :
44 lvl, adventurer ![]() Spells : tendrills of darkness, Burn, earthstrike, rainstorm, vanquish shadow, griffin strike, ice dragon spirit. Arm : Fire plate, arcane, Aqua, shining armor, Lighting, Ice breaker, steel plate Shields : Drakel Power shield, Fire shield, ice shield, water shield, wind shield, Glave shield, shield of darkness Weapons : Zingshot, Fire blade, Ice razor, Solsabre, Arcane scythe, Wave striker, nameta;s conquerer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() srry za n00bowskie pytanko ale o czym wy gadacie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.battleon.com pujdz zobacz ukochaj lub zamilcz
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() o tym : www.battleon.com
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Xantera/ Venore
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 45
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Radioactiver
38lvl Vampire slayer 5lvl Nie guardian ![]() parametry(skille): wszystko 30 2 pierwsze parametry po 40 EQ: zwierzaki: Undead puppy, Laser cos tam (taki hipopotam) (rare) Zbroja: plate armor ;P, Dark armor, Axe master armor (rare), vampire slayer Tarcza: dark armor, Ornamental armor? (nie wiem jak sie pisze ;P) Bron: Long sword ;P, Arcane scythe? (nie wiem jak sie pisze), Vulcano mace, Ornamental bow? (tez nei jestem pewny) (rare) Ostatnio malo gram wiec nic sie nie zmienilo oprocz levela przez ostatnich pare tygodni ![]()
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() HuHu najs GRATZ ja tam mam 34lv i nie moge 2lv vamp zrobic:// bo mi walneli zombiego co ma 600~hp 40lv i ssie zycie z czaru po 40~-.- halp?
![]() Jak ktoś ma jakieś rady to PW
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeszcze raz przystap do V.Slayera i beda inne stworki
P.S - Bez guardiana najwiekszy v.slayer 5 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No jasne kaszka z mleczkiem tylko jak ja mam na 34lv ubić bydle co ma 70lv i 700hp by mieć 2lv vampslayera-.-??!!(zabralem mu 250hp i byebye 3life fluidy i manafluid poszly sie je........... jak macie jakieś taktyki to poweidzcie pls)
![]() |
![]() |