|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2008
|
![]() elo0, mam do was pytania. dlugo nie logowalem sie na moja postac... 0 kasy, 0 znajomych... teraz pytanie. skąbinować skądś plate seta, 3 runki SD i isc do kazo, na wieze minotaurow gdzie respi sie ten boss? Taki sposob wydaje mi sie dobry, poniewaz ludzie na moim serverze daja po 1kk za nose ringa... przypominam ze mam 0 kasy wiec prosze nie komentowac w stylu : nie lepiej na GS? itd. Prosze o komentowanie jedynie tego czY dobrym pomyslem jest expienie tam, i sprawdzanie co jakas chwila czy The horned fox nie zrespil sie?
Mam 82 pala, 17 mlvl, 85 dista @edit - jest jakis sposb zeby sprawdzic kiedy dany boss sie zrespi? Wiem ze na roznych Fansites mozna o tym poczytac, ale to dziala w ten sposob ze boss zostal juz zabity na danym serverze a ja bym potrzebowal jakiegos powiadomienia. Wie ktos mniej/wiecej w jakich godzinach respia sie bossy? Zaraz po SS czy moze nie zaleznie? Ostatnio edytowany przez MajMaster - 23-11-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() jak masz takiego pala to po kij sd ? jak ci sie nudzi to mozesz isc tam pokampić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() jeden shot i dead :>, moze Spear
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie lepiej 2 razy ze Royal Spear albo bolta? SD dla pala już nie jest dobre.
A resp jest nie regularny, nie ma ustalonych godzin pojawiania się go, nie ma żadnego komunikatu gry sie pojawi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() SD dla pewnosci
![]() WYPOWIADAC SIE! MA TO SENS? Ostatnio edytowany przez MajMaster - 23-11-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() NIE MA SENSU!!! Nie tylko ty czatuje na Foxa... Idz expic na GSy
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() aff... to kapa :/ Na gs jest tylko exp a rzadko sie zdarzalo zebym knight arm/leg lootnal -.^ o GSS nie mowiac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No to może piraci/lizardy/barbarzyńcy? Mnóstwo kasy.
Enjoy! ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() A moze on jest facc
![]() Wiec w tym wypadku dwarfs + lootbag |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() możesz iść na Elf Fortess. Jak na twoim świecie jest dużo boterów to idz do wieży z 2 dragami i tam bierz longi steel shieldy itp. Ja z każdego loota zbierałem grubo 5-7k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Jak nie masz kasy to spearki i na dwarfy robic lootbagi...
|
![]() |
![]() |