|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() 1. Otwieramy temat z naszymi graficzkami.
2. Zapraszamy do komentowania. 3. Na razie rysujemy tylko itemy. 4. Przyjmujemy zamówienia na grafiki. Ekipa: Hulek & keyu Angel Axe: ![]() Broken Long Halberd: ![]() Wide Sword: ![]() Sword of Dark Power: ![]() Naginata: ![]() Greate Halberd: ![]() Double Scythe Blade: ![]() Zapraszamy do komentowania ![]() /keyu
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() to moje grafiki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nastepne beda potem, skladajcie zamuwienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
|
![]() ok, przed chwila skonczylem moje dzielo, moze tym razem wam sie spodoba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ot, i wyszło tak, że modek musi przeprosić. Spojrzałam na ip obu oskarżonych przeze mnie użytkowników, ale krzywo popatrzyłam na kalendarz (godziny online robia swoje).
Z tego też powodu bany zostały wlepione niesprawiedliwie. Są już zdjęte. Otwieram też temat i go czyszczę. Jeżeli jeszcze raz pojawią się kłótnie i porównywanie, to temat poleci od razu do kosza. Jak wspomniano w prywatnej korespondencji na PW 'trzeba na wszystko patrzeć obiektywnie', ale dotyczy to obu stron. Ja, na całkiem przyzwoitym poziomie zdrowa na umyśle, przepraszam i mam nadzieje, że coś z tego tematu jeszcze będzie.
. ![]() Ostatnio edytowany przez Tanatess - 27-12-2005 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Keyu
Angel Axe i Wide Sword mają troche dziwne, imho zachwiane proporcje. Reszta jest nawet ok, najbardziej podoba mi się Naginata. @Hulek Miecze mają dziwne ostrza, myślisz że w rl by funkcjonowały? Czapka i shield są najsik. Miecz w drugim poście (edytuj, a nie pisz dwóch postów pod sobą) jest ładny, jak na mój gust dobrze wycieniowany itd (ale się niezbyt znam, więc nie ciesz się nazbyt). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: tu i tam , a czasem obok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aiysha
Profesja: Knight
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 30
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Naginata - Patyczek do higieny uszu ;] , pierwsze co mi na myśl przyszło gdy na nią spojażałem
jak już wczesniej mówiłem grafiki przeciętne , cieniowanie i krztałty takie sobie , starajcie się moze i coś wyjdzie
ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 27-12-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() heh.. pisalem, napisze jeszcze raz (short version)
Plastikowisc-z powodu uzycia pillow shadow i delikatnego przejscia z niewyraznym zaznaczeniem ostrza. Jak to naprawic?-zrobic wyrazne roznice pomiedzy kolorami, zaznaczyc jasno ostrze broni i rozjasnic ostre krawedzie. Zaznaczyc na powieszchniach ciemne odbicia otoczenia (znieksztalcone) i jasne rozblaski... metal rozpoznaje sie po KONTRASCIE. Poogladajcie tez prace juz wprawionych artystow. Zastapcie czarne kontury wewnatrz innymi kolorami. |
![]() |
![]() |