|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam tu pytanie dla doświadczonych graczy. Jak pewnie wiecie, w Ankrahmun jest zamek, w którego podziemiach są nieumarli i inne niemiłe stworki. Co jest na poszczególnych poziomach, i czy są tam jakieś bramki levelowe?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() @up
niemam pojęcia... napisze tu moje problemy żeby niezaśmiecać ekhm pytania: 1.jak dostać sie do ankrahmun statkiem (jak statkiem to z jakiego miasta),przekopem jaskinią ??? PS. niepiszcie tylko "ANKRAHMUN JEST DLA PACC" bo o tym doskonale wiem xD ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Na Ankrahmun tylko z Venore popłyniesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() z edron, darashi i z venore
ankrahrum jest dla pacc ![]()