|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukamy chętnych do gry i do przetestowania wydajności domowego serwera oraz nowej, własnej mapy.
Adres serwera: zuzia.no-ip.info, port: 5154. Serwer stoi na moim domowym łączu, więc nie będzie dostępny cały czas... Wystarczy wejść na #bzflag i się zapytać. To tak w skrócie, dla tych co wiedzą co to je bzflag i dla tych co niejedną gąsięnicę na polu bitwy stracili... ![]() Dla tych co Bzflag nie znają, małe przybliżenie. Wcielamy się w postać kierowcy czołgu bojowego. ;] Gra należy do gatunku FPP - z tą różnicą, że Twój bohater to... czołg. Gra na pierwszy rzut oka na screeny - nie zachwyca grafiką, ale grywalność jest świetna. Nie jedną już noc zarwałem ganiając za innymi czołgami. Co zrobić żeby zagrać? Nalezy udać się na stronę http://www.bzflag.org, ściągnąć i zainstalowąć klienta do gry po czym wpisać ręcznie adres i port podany na górze, wybrać sobie nicka i ... grać! No i najlepiej ustawić drużynę na Rogue. Jak grać: - Porusza się za pomocą myszki. Na środku ekranu są dwa kwadraty, jeden maleńki wewnątrz drugiego, większego. Kiedy kursor myszki znajduje się wewnątrz tego małego, czołg stoi w miejscu. Wychodząc poza mały kwadrat - im dalej, tym większą prędkość nabiera nasz pojazd. Strzela się za pomocą myszki, skacze <tab>. Żeby coś napisać do innych wciskamy 'n'. To tyle... Reszta w helpie ![]() Zapraszamy też na QuakeNet [IrcNet od biedy też może być... ale jestem tam tylko ja, więc lepiej na kłaka ![]() To tyle. Trochę chaotycznie napisane, ale śpiesze się do gry ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Uruchamiam grę, po chwili moim oczom ukazuje się czarny ekran z zielonym prostokątem w lewym dolnym rogu.
-->THE END<-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gra naprawde jest warta sciagniecia. Na poczatku sa problemy ze sterowaniem, jednak jest to kwestia przyzwyczajenia sie (kilka min.). Server tez nie jest brzydki. ;]
|
![]() |
![]() |