|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem
Pozdro
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Jak to jest?? Ja ze skillami 41 (no troche gorsze), waląc w trolla, powtarzam TROLLA nie ROTA, niekedy muszę walić z 10 razy!!!! troll ciągle obrywa w tarcze.........;/;/;/ ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() Cytuj:
skwituje ..lol??..duzo spiderow na carmora...a to dobre jest ich 10 na calej wyspie?? to dopiero dobre do treningu+zatruwa swietnie ;P i z jego skilami 1 strzal i spidera (poison-bo tylko takie tam sa) nie ma ja obecnie robie palka na ifernie mam juz skile 51/40 i nadal trenie z rotami..czasami jest na 1-3 strzaly..ale czasami na 10 roznie bywa..no i oczywiscie bije sie z full def wlkaczonym nie na balanced ani tym bardziej full atack..ale to chyba oczywiste. Temat=-> ja polecam roty...wszyscy zachwalaja te dwarfy w kazo..ale powiem ci tak..tam zawsze sa ludzie na rotach na darashi lub larwach w ankrachmunzadko kto jest a trenic sie d abo duzo teo tam jest..co z tego ze dwarfy wolniej zabijesz jak 2 szukasz dluzej niz jakbys zabil 3 roty na darashi ??..wiec polecam roty...nie probowalem trenic na larwach nie wiem czy sa wytrzymale..ale mozliwe ze sa za slabe musisz to sam sprawdzic..ja jestem w trakcie kolowania paca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elune priest
Profesja: Elder Druid
Gildia: Edoras Defenders
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
|
![]() A tak jak ejstesmy juz przy palach to na 11lvl jakie najlepeij miec skille?? Bo ja mam 41/31 bez treningu bo nie mam z kim narazie...
![]() A i z mlvl jak tam?? ja mam 5mlvl, to good?? ![]() Jak mwoiac dokladniej to brakuje mi 98% do 12lvl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez koniok - 27-12-2004 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Omg... Nie ma czegos takiego jak dobre skille ... jesli tobie sie dobrze gra na skillu 55 to jest OK, jesli uwazasz ze za slabe to robisz wyzsze...
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() najlepiej to idz albo w ab an trolle ( czego JUZ nie radze ) lubna minoski i orci do zamku kolo ab. najlepiej wez tam dobre eq ( p set dwarven shield i dark helm )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Polska
|
![]() najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |