Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-08-2004, 22:33   #1
Nocny koszmar of danubia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN

Domyślny Paladyn gdzie trenić

Gdzie trenić palkiem na 12levelu skille 46/37 i jak zrobić i z jakimi potworami trenić i z jakim ekwipunkiem żeby skille szybko rosły
Nocny koszmar of danubia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2004, 23:44   #2
Matiq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
Matiq ma numer GG 9128383
Domyślny

Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem

Pozdro

TibiaPolska.end.pl - zapraszamy - www.tibiapolska.end.pl
Matiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-08-2004, 00:23   #3
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg

Yavalion ma numer GG 4770559 Yavalion ma login Tlenu nastyboy_kg@tlen.pl
Domyślny ...

Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.
Yavalion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-08-2004, 09:48   #4
Bojarman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Bielsko-Biała

Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yavalion
Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.
Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!
Bojarman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2004, 14:11   #5
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bojarman
Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!
Skille 46 i rot w 2/3 strzałY???
Jak to jest?? Ja ze skillami 41 (no troche gorsze), waląc w trolla, powtarzam TROLLA nie ROTA, niekedy muszę walić z 10 razy!!!! troll ciągle obrywa w tarcze.........;/;/;/
stary 26-12-2004, 21:50   #6
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matiq
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem

Pozdro
...........
skwituje ..lol??..duzo spiderow na carmora...a to dobre jest ich 10 na calej wyspie?? to dopiero dobre do treningu+zatruwa swietnie ;P i z jego skilami 1 strzal i spidera (poison-bo tylko takie tam sa) nie ma ja obecnie robie palka na ifernie mam juz skile 51/40 i nadal trenie z rotami..czasami jest na 1-3 strzaly..ale czasami na 10 roznie bywa..no i oczywiscie bije sie z full def wlkaczonym nie na balanced ani tym bardziej full atack..ale to chyba oczywiste.

Temat=-> ja polecam roty...wszyscy zachwalaja te dwarfy w kazo..ale powiem ci tak..tam zawsze sa ludzie na rotach na darashi lub larwach w ankrachmunzadko kto jest a trenic sie d abo duzo teo tam jest..co z tego ze dwarfy wolniej zabijesz jak 2 szukasz dluzej niz jakbys zabil 3 roty na darashi ??..wiec polecam roty...nie probowalem trenic na larwach nie wiem czy sa wytrzymale..ale mozliwe ze sa za slabe musisz to sam sprawdzic..ja jestem w trakcie kolowania paca
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2004, 18:45   #7
koniok
Użytkownik Forum

koniok's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
Domyślny

A tak jak ejstesmy juz przy palach to na 11lvl jakie najlepeij miec skille?? Bo ja mam 41/31 bez treningu bo nie mam z kim narazie... to znaczy znam duzo ludu przedewsyztskim z mojej kalsy bo z mojej klasy gra 8 osob;d;d na Azurze tak jak ja ale oni nie maja czasu na trening;/ Wiec skille mam do bani, wiem; a jak bede mial tak 50/40 to dobvrze bedzie??
A i z mlvl jak tam?? ja mam 5mlvl, to good??
Jak mwoiac dokladniej to brakuje mi 98% do 12lvl

Ostatnio edytowany przez koniok - 27-12-2004 o 18:46.
koniok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2004, 19:40   #8
Vormencik
Użytkownik Forum

Vormencik's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Omg... Nie ma czegos takiego jak dobre skille ... jesli tobie sie dobrze gra na skillu 55 to jest OK, jesli uwazasz ze za slabe to robisz wyzsze...
nick: Vorment Firefist
Uoch. Stare :S
Prof: No Vocation
lvl:skills:1, 10/10 0mlvl
best solo,team: nie ma/best team RAT
nick: Vorment Firefist

Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist.
Vormencik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2004, 20:06   #9
Jadzia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław

Jadzia ma numer GG 3178316
Domyślny

najlepiej to idz albo w ab an trolle ( czego JUZ nie radze ) lubna minoski i orci do zamku kolo ab. najlepiej wez tam dobre eq ( p set dwarven shield i dark helm )
Jadzia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2004, 20:19   #10
Flan
Użytkownik forum

Flan's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Polska

Domyślny

najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami
Flan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2004, 21:37   #11
Bhall the Destroyer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flan
najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami
Hehe tak samo robie...co do lurownia stworków pamiętajcie aby nie lurować na siebie dragów ani innych bulshituw (rat w zupełności wystarczy).
Bhall the Destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania