|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Napiszcie swoje ulubione filmy. Moje ulubione to :
podziemny krąg ( fight club ) łowca jeleni training day ( dzień próby ) skazani na Shawshang seven ( siedem ) wywiad z wampirem truman show Pi Szeregowiec Ryan Efekt Motyla Ostatni sprawiedliwy Requiem dla Snu Szczury Supermarketu Battle Royale Sondy nie zakladam bo za dużo tych filmów bylo........ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluje ciekawego pomysłu na temat - teraz można zachęcać innych użytkowników forum do obejżenia danego filmu.
@TOPIC: Niewątpliwie mój ulubiony film to "2FAST 2 FURIOUS" (Za szybcy Za wściekli) Pierwsza trójka: -"2FAST 2 FURIOUS" -"DREAMCATCHER" (Łowcy Snów) -"EQUILIBRIUM" Reszta: -"SPIDERMAN 2" -"SZEREGOWIEC RYAN" -"ALI G IN DA HOUSE" -"MONTY PYTHON AND THE HOLY GRAIL" (Monty Python i Święty Graal) -"PIANISTA" -"MATRIX" (wszystkie części) -"TERMINATOR 3" -"SOUTH PARK" (naprawde super, jeżeli ktoś zna angielski radzę obejżeć wersję ang.) Jeżeli przypomną mi się jeszcze jakieś dobre filmy to ję tutaj dopiszę.
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 25-08-2004 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Jaki film się mi podoba najbardziej?
Tak, dobrze zgadliście! TERMINATOR! Potem są jeszcze: - Matrix 1. - Cube. - Conan Barbarzyńca (żeby nie wypisywać: wszystkie z Arnoldem Schwarzeneggerem), - Obcy 1,2,3,4, - Truman Show, - Robin Hood: Faceci w Rajtuzach, - Kosmiczne Jaja - Star Trek: Pierwszy Kontakt (po za tym widziałem jeszcze "Retribution" czy jakoś tak, reszty filmów z seria ST nie widziałem, ale First Contact był jak narazie najlepszy... no i oczywiście seriale były świetne), - Gwiezdne Wrota, - Chłopaki nie płaczą, - Kiler, - Leon Zawodowiec, - Pulp Fiction. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Moje:
-Requiem dla snu (genialne) -Pianista (dobry film ![]() -Krąg (też mi się podobał ![]() -Office Space (taki super to on nie jest, ale dotyczy każdej osoby pracującej/uczącej się ![]() -Seria "South Park" -Seria "Daria" Może to nie film, ale jeszcze baaaaaaaaardzo lubiłem słuchac radiowego show - "Ryłkołak Horror Show". Ale już się skończyło... KRRiTV ssie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() http://www.tibia.pl/forum/showthread...highlight=film
http://www.tibia.pl/forum/showthread...highlight=Film -.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Moje:
Spideman ![]() Shrek ![]() Pojutrze Garfield (naprawde bekowe, radze obejrzeć) I robot Władca pierścieni Terminator Resident evil Matrix Szeregowiec Ryan Robin Hood: Faceci w Rajtuzach Robin Hood Gwiezdne wrota Star Wars Wyścig szczurów I wiele Wiele jewszcze jest tych filmów, ale już nie bede pisał bo mi sie nie chce:tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Numer 1 - Naga broń (wszystkie czesci)
Numer 2- Szósty zmysł Numer 3- Zabójcza Broń (wszystkie części) Numer 4- Władca Pierscieni (cala trylogia)
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 25-08-2004 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Bajki:
1.Krół Lew (wszystkie części ![]() 2. Shrek 1 i 2 3.SERIAL GARFIELD ![]() Filmy: 1.Władca Pierdzieli: Drużyna Leppera, Władca Pierdzieli: Dwa Kible, Władca Pierdzieli: Powrót C*ela ![]() 2.Uwierz w ducha ![]() 3.Gwiezdne Jaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() 1: Statek Widmo
2: Gladiator 3: Za Szybcy Za Wsciekli 4: Terminator 1 5: Taxi 3 6: Ści(ą)gany (za***isty film ![]() Oraz wszystkie filmy ze Stevem Seagalem ![]() Tak właśnie SHAOLIN SOCCER to jest wypasiony film(on na miejscu drugim ![]() Ostatnio edytowany przez yombi - 25-08-2004 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() O jha pitole ile tego bedzie
![]() ![]() Wiez zaczynam liste... REQUIEM DLA SNU(schizy mam do teraz) Pianista(widzialem w kinie aaaach) Spiderman(YEAH!!! Wciaz czekam na Venoma...) Spiderman 2 wg mnie byl troche cianszy, za duzy nacisk na watek romansowy itd-w sumie nie bylo ani jednej takiej PRAWDZIWEJ walki z dr Octopusem... I to mnie wnerwialo.. Poza tym mialem taka dziwna komputerowa wersje gdzie obraz byl jak gdyby rpzesuniety w prawo i byla troche cieniawa jakosc... A szkoda, jak obejrzalem trailer to myslalem ze bedzie wy***isty no ale nie byl niestety... Naga bron(mam na video) Star Wars(tez, poza AOTC) Zabojcza bron(jak leci na TVNie to mam extaze ![]() KUNG POW(HIE HIE HIE) Monty Python-Meaning of Life i Holy Grail(Jestem rycerzem ktory mowi Terefere kukuryku cip cip cip ![]() Efekt Motyla(to...save...her...) Resident Evil(She was crazed she bite me.) Shaolin Soccer(ogladal ktos??? POLECAM ![]() Aladyn ![]() Shrek Sciagany(scigany zreszta tez jest nice ![]() ...nie moge se przypomniec... ale jest tego z 3x wiecej ![]()
I was the perfect warrior, cold and ruthless! I lived by my strength alone, uninhibited by foolish emotions! Ostatnio edytowany przez Matheous - 25-08-2004 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Ulubiony film hmm
To tak kazdy film z Jackim Chanem miedzyinnymi: The Medalion Legenda Pijanego Mistrza Smoking Kim Jestem Wszystkie czesci Policyjnej Opowiesc i wiele innych Jednym z moich ulubionych aktorow jest takze Leslie Nielsen Sciągany Naga Bron Szklanka Po Lapkach Mr. Magoo i inne Star Wars wszystkie czesci Kung Pow ![]() Equilibrium The One Zabujcza Bron Gliniaz z Beverlyhills itd itd itd
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() 1- oczywiscie Star Wars- wszystkie epizody
![]() 2-Shrek 3-chlopaki nie placza i poranek kojota na jednym miescu ![]() ![]() ![]() 4-epoka lodowcowa(a co... fajny filmik ![]() ![]() ![]() 5-killer i kariera nikosia dyzmy na jednym miejscu :> 6-pianista 7-titanic(wszyscy mowia ze sztuczny, ze tandetny... a dla mnie mimo wszystko jeden z lepszych ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() 1. Miejsce - Leon Zawodowiec(wypas poprostu, mogę oglądać zawsze
![]() 2. Miejsce - Wszystkie Star Warsy 3. Miejsce - Equilibrium, Euro Trip, Shrek 1 i 2, Szeregowiec Ryan, Wróg u bram, Matrix(tylko 1 część). Jak se przypomnę to napiszę więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Moje ulubione filmy to :
-Gwiezdne Wojny -Szeregowiec Ryan -Shrek 1,2 -Killer -Pianista -Epoka lodowcowa -Matrix -Shaolin Soccer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: planeta Ziemia :)
![]() ![]() |
![]() Polowanie na Czerwony Październik (ksiazka tez jest dobra)
Twierdza Wywiad z Wampirem (w tym wypadku ksiazka jest jeszcze lepsza) no i oczywiscie Niesmiertelny za te szkockie widoki ![]() Ostatnio edytowany przez firz - 29-08-2004 o 15:43. Powód: zapomnialem ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() -Seria "South Park"
South park to jest cos po prostu niesamowitego przy niczym sie jeszcze tak nie usmiale jak przy tym Drugs are bad m`key? |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() -Telemaniak
Jak sie pomyśli o tym filmie to na prawde ma on przesłanie!. -Człowiek z księżyca Po prostu wypas, jak ktoś nie oglądał to migiem do wypożyczalni! -Trio z Bellevile (chyba to sie tak pisze ) Właśnie wyszlo na dvd , animowane ale po prostu psychodeliczne więc to co tygryski lubią najbardziej ![]() -Matrix (tylko 1 część! ) 1 część - wybitny film 2,3- tragiczne , tandetne , beznadziejne , nudne itd.. -Truman Show Widocznie nie tylko ja uważam że te żałosne "rejality szoł" to ***** -The ring Super tylko ten koniec ... taki do pupci ![]() -WSZYSTKIE FILMY HITCHOCKA !! Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego ... -Epoka Lodowcowa Gdyby zrobić taki film tylko żeby było cały czas śmiesznie a nie te dziecinne wstawki to byłoby by super roman .. cały czas czekam na taki film ^^. - Ace Ventura LOL ![]() ![]() Moja opinia o innych filmach: -Władca Pierścieni 1 część - Postawili na fabułę a nie na efektywne walki . Najlepsza część! 2,3- Tutaj to już bardziej ciach ciach ciach o legolas zabił pół armii a teraz ja zrobie super extra mega wypasior czad deluxe combo . Trosheczq przesadzili :/ -Spiderman Tandetne i durne?! - Za szybcy za wściekli Nie interesuje się samochodami (wogule ! ) więc nie ma się co dziwić że po 15 minutach sleep ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2003
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Zacznijmy juz od chyba klasyki czli : "Powrót do Przeszłości " ( 3 części)
dalej to będzie serja Taxi, Kurjer, Ronin, Synowie Mafii, EuroTrip, Szybcy i Wściekli i Za szybcy Za wściekli. I jeden z moich ulubionych oglądałem chyba ze 100 razy to "Odlotowy Duet" inni mogą mówić "Noc w Roxbury" nie mylić bo to ten sam film Ostatnio edytowany przez Misza88 - 03-09-2004 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Tak więc:
Wściekłe pięści eeee.... Chudy i Chudszy władca caluśki Shrek 1&2 Matrix Morderstwo pod wierzbami ---------------"---------------------, jol Kariera Nikosia(nie NIcolasa) Dyzmy Anioł w krakowie POgoda na jutro ( super film) Nie nawidze wymienionego filmu: Poranek kojota zboczony film ;/ Ostatnio edytowany przez she_devil - 26-11-2004 o 17:07. Powód: Lista sie powiekszyla |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do moich ulubionych filmow zaliczaja sie :
Wszystkie czesci ( oprucz 1 ) Piatku 13. Krag 1 i 2 ( japonskie wersje rox ). Requiem dla snu (saondrtack slucham do dzis). LOTR 2 i 3. Kill Bill vol 2. Gladiator ( cos pieknego ). Truman show. Niektore z klasykow z Brucem Lee.