|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: Bolesławiec (koło Wrocławia)
![]() |
![]() Dawno mnie nie było, bo nie maiłem neta, ale skoro juz mam to i mam nowe pytanie
![]() Przez ten czas, tyle sie namyslalem i wymyslilem iz kupie sobie jakis fajny zegarek timexa, lub zarabisty aparat: http://www.minolta.com.pl/products/c...akcesoria.html Zegarek jest super, ale aparat tez... Napiszcie tutaj swoje zdanie... [...] O wszystkim i o niczym ![]() Pozdr Zegarek 550 PLN aparat 899 PLN (na stronce (chyba) słabo aktualizowane ceny) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Zastanow sie co ci jest bardziej potrzebne.
Jezeli nie masz ani tego, ani tego(a obu potrzebujesz) to kup aparat. Czemu? Po 1sze czas mozesz sprawdzic w wiekszosci budynkow ![]() Po 2gie mozesz kupic tanszy zegarek, bo wszystkie czas odmierzaja tak samo ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() ale zegarek z Tiemxa mas z 1 na cale zycie a nie 3 tysiace innych zepsutych.
@down JA wlasnie zgubilam moj ulubiony zegarek (wartosc ~700zl) z seico Ostatnio edytowany przez she_devil - 15-01-2005 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ale za cene jednego takiego kupisz sobie 3000 innych
![]()