Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-08-2011, 18:25   #1
Vali
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 07 2011

Domyślny Wynajęcie blokera

Siema, mam pytanie dotyczace wynajmowania obcej osoby jako blokera. Jak mniej więcej wygladaja stawki/ podział loota. Wiem, że wszystko będzie zależało od ustaleń graczy, ale chce chociaż troche wiedzieć, zeby nie przepłacić.

Mam 60+ MS i chciałbym zrobić mały PG na grim reaperach (chyba najlepsze potworki do tego). Z jakim lvl knighta/ palka? musze szukać żeby mógł to spokojnie blokować ? Płaci się z góry czy jakoś w częściach (bo jak będe chciał wynajac jakeigoś h-lvl to on może wziac kase i sobie pójść, a ja nic nie będe mógł zrobić).
Vali jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-08-2011, 20:31   #2
Pepeszka.
Tibia.pl support

Pepeszka.'s Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
Domyślny

Pg na grimach może być teraz troche ciężkie bo teraz jest ten exh na vis hura.. Ew gfb lub thunderstormy ale to zajmie dużo czasu. Pg opłaca się teraz bardziej na workerach (vis hur + thunderstormy ew tylko thunderstormy). A co do blokania to hmmm może być troche ciężko. Ja zawsze brałem do tego kolegów. Jeżeli chcesz brać kogoś obcego to może okraść lub może nie chcieć iść bez druida. Więc dodatkowo musisz zapłacić za potki druidowi... A loot idzie przeważnie cały dla blokera.
Pepeszka. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2011, 02:22   #3
byczynho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2010

Domyślny

Ja jestem EK i żadnych zapłat za takie coś się nie bierze. Loot dla blokera i to chyba na tyle
byczynho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania