|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Nie wiem gdzie to zamieścić, więc postawiłem tutaj się o to zapytać... Jakie potworki występują w zamku kolo ab? Dam rade moim sorcem? Z czego tam ludzie przynoszą takie lootbagi? I czy zamek kolo ab to ten zamek na północ od miasta?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() W zamku tym, który jest nie na północ, ale na zachód od miasta znajdziesz: Trolle, Dwarfy, Orc Spearmeny, Orc Warriory, Orc Berserkery, Minotaury, Minotaury Guardy, Minotaura Archera, Minotaura Maga, Huntera, Elfy, Elfa Arcanista, Dragona, Demon skeletona i to chyba wszystko. Na niższych poziomach dasz sobia rade, ale uważaj na zlurowanego zerka. Lootbagi najlepiej zbiera się z minosów. To chyba już wszystko.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ab'Dendriel Fortress:
Poziomy wyżej: Elf, Minotaur, Elf Scout, Minotaur Archer, Hunter, Orc Shaman, Minotaur Mage, Orc Berserker, Demon Skeleton oraz Dragon. Na powierzchni: Minotaur, Orc, Minotaur Guard, Orc Berserker. Pod ziemią: Troll, Orc, Orc Spearmen, Dwarf, Minotaur oraz Minotaur Guard. http://tibia.pl/map.php?map=ab <-- pkt. 12 na mapie TEMAT MOZNA ZAMKNAC