![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() mam pytanie mam fire sworda i nie wiem czy kupic odpowiednik fire sworda czyli two handed sword a na gs nie stac mnie a naginata nie wiem ile kosztuje na lunie ... neich mi ktos powie co robic ..
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() po pierwsze naginata jest w axe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Mam fs'a i dragon shielda.
Oplaca sie zbierac na gs'a?? Czy lepiej nadal chodzic z tym co mam teraz??
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Wszystko zależy od Twojego levelu i skili. Giant sworda opłaca się używać, gdy masz skile... no, powiedzmy 65-70. A level ma tyle do tego, że gs jest ciężki i jak na niskim lev będziesz nim walczył, to nie będziesz miał miejsca na nic więcej. A zawsze dobrze mieć ze sobą jakieś uhy i miejsce na loot.
A zanim kupisz gsa to najpierw zainwestuj w dobry armor (c-arm, k-legs albo c-legs, w-helmet, plat-amul), żebyś obrażeń mniej dostawał, kiedy tarczy nie będziesz miał.
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Hmm.. odpowiednik???
Nie wiem czy zauważyłeś ale: 1. 2 handed jest 2 ręczny 2. Ma statsy: 30/25, a FS ma:35/20 i jest 1 ręczny 3.GS ma 46/22 Więc: Lepiej albo kup sobie dobrą tarcze, albo zbieraj na GS. Gdzie to jest wszystko zależne od skilli. Jak chcesz biegać z GS to rzeczywiście dobry eq mile widziane(k-set, c-arm, warriro helm. etc. nie radze kupować c-legsów ba mają taki sam DEF. jak k-legsy a są dużo droższe) I wiadomo z GS będziesz więcej expa nabijał. A to co masz czyli FS i tarcze radze zatrzymać bo może się zdażyć że pójdziesz na jakiegoś hunta i będziesz blokował. |
![]() |
![]() |