|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Oto kilka zdjęć z mojego życia. Może nie są one nie zwykłe ale trzeba od czegoś zacząć !
Zacznijmy od tego że się przedstawie. Imię: ![]() ![]() Świat: ![]() ![]() Profesja: ![]() ![]() Skille: Nie podaje bo cały czas rosną (zobaczcie na ss'kach) 1.Advence w Shieldingu ![]() 2.Advence w Sword Fightingu ![]() 3.Hit 63 na rotach (z takimi skillami i taką bronią to nie źle ![]() ![]() 4.Hit 64 ![]() 5.Hit 65 ![]() 6.Spotkanie z Beholderem ![]() 7.Potem potrenowałem nad skillami i postanowiłem pójść na cycki ![]() ![]() No to tyle ![]() Comment plx ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() SS'ki nawet nawet ale skilli to ja ci niepozazdroscze. Ja swoim knightem na Harmoni i z 11lvl mam skille 40/40 a ty na 20 lvl masz podobne skille. Niktórzy mówią że wolą niezaniedbywać sworda ale to jest glupota. Dam ci rade podpracuj nad skillami. Mam pytanie gdzie dokladnie jest to miejsce z tymi rootami zauwazylem że są tam DS. Plx Napisz gdzie to jest!!!!
Chyba first!!!! =) Ostatnio edytowany przez Arana Osia of Lunara - 21-02-2005 o 15:56. Powód: Pytanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() spoko ss'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Te roty to na Fibuli, ale trzeba mieć klucz za 800 gp.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2005
|
![]() Mam pytanie, gdzie kupie ten klucz?? I u kogo jak mozesz podac numer tego klucza to bede wdzieczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() A tak swoją drogą czemu nie nosisz butów?
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() tibia gg zalosc
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
|
![]() Nawet fajne sski jak bylo z tymi bh?dales rade 2 bh bez uh na 20 lvlku i z takimi skilkami? jak tak to gratz \../ (^.-) \../
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
To jest jego sprawa czy używa tibiigg. Topic: Skille nie najlepsze. Zdjęcia nwet fajne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Dziwna taktyka z tymi amululetami...czy aby jesteś pewien, że w takich miejscach ci się przydadzą?
![]() I jak juz przedpiśca wspomniał...buty...ty bez nich śmigasz czy do ss'ów ściągałeś bo wstyd się w takich zwykłych pokazać? ![]() SS'ki ładne ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: LUBLIN
![]() |
![]() pamietam jak uczyles sie grac w tibie wtedy to cie kapa uczyl a terazod niego lepszy jestes
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Klucz sie kupuje u typa na Fibuli jakiś Simon czy coś takiego. A butów mi sie nie chce nosić
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @cKhUaBtAt
Kierujesz to do kogo dokładnie? @Druid'ek Miyakishi Buty - Złap mnie online to ci pozyczę ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() O BOZE te skille to takie tragiczne ze szok :/ muj kumpel na 20 mial 76/76 a jeszce inny ale on tylko skillowal na 9 levie 72/72 ^^ nie no naprawde te skille to zalosne i wogule ty gadasz hit 63 w rota z takimi skillami i tak sie dobrze broni 0.o wedlug ciebie to dobre skille ?? eq tez nienajlepsze jak na harmonie :/ P.S sory ze cie tak zjechalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Skille są strasznie beznadziejne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Hmm, co tak jasno w tej jaskini? Utevo vis lux?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Jak sami widzicie używam Tibia GG i sie tego nie wstydze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Skoro takie żałosne, to pochwal się swoimi skilami i eq ![]() ![]() Zrobiłeś tylko Offtopa, o którego zupełnie nikt cię nie prosił...może pomyliłeś posty? Sorry, że cię tak zjechałem ![]() @Druid'ek Miyakishi Wytłumacz mi co robi silver i bronze amulet u ciebie?
![]() |