|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ostatnio tak dla gnicia poszlam na ten film. B E Z N A D Z I E J A. Nie bylo w ogole Krzysia, ani sowy, a mojego ulubionego osiolka, pokazlai tlyko w dwoch scenach. Glowna role gralo to pieprzone malentswo, a hefalumpy? Mialy gorszy glos niz ja i spiewaly gorzej nis ja. (Lumpi lumpi tamtiditabim popatrz jak twoje imie zminai ciagle sie dodaj jakis dziwek) nie bylo tez wierszykow puchatka, a tygryske prawie nie brykal. Jak mozna bylo zorbic tak kiepski film ;<?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Miałem okazję pójść na tą bajkę lecz jakoś zdecydowałem się, że pójdę na Skarby Narodów... zawsze się bałem kubusia puchatka i małego, drapieżnego, grubego, dużo innych przymiotników... bblablabla... Krzysia :( A puchatek to bestia po prostu.
P.S Kurde pierwszy post, w którym starałem się zachować standardy europejskie i pisać poprawną (choć trochę :P) polszczyzną. :D @down Loool, z tym zaplutym flegmatykiem to skojarzył mi się gościu od hiry... po czym stwierdziłem, że to jest kubuś puchatek (gość od hiry) xD
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 25-02-2005 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Porozmawiaj z moja mama albo siostra, bo one to ogladaly
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() "Był kolejny za***isty sierpniowy poranek
Kupus-****a znowu leje, co za c***owy klimat Osiołek-Chcesz w tubę??? Królik-zamknąc mordy osy wy ***ane, Herakles sie skończył.... Kubus-Ty ****a królik zawsze masz złe wiećci. C***, idziemy do Babajagi...." ![]()
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 25-02-2005 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Wiem ze tu mozna pisac o wszystkim ale czy ow tytul i rozterki nad jego oprawa wizuwalna jak i muzyczna to nie mala przesada
![]() ![]() Wiecie wogole co to Terminator ,Rambo , Batman(nie chodzi mi o kreskowki) czy tylko wiecie co to Kubus Puchatek , Smerfy , Mis Coralgol , Wilk i Zajac , i moj ulubiony KRECIK ![]() A co do Muminkow - Jedna z bardziej z***anych bajek w mej dziecinnej karierze bajkomaniaka ![]() ![]() Sry dzieci taka prawda ![]() Mis Coralgol wieki Cham dzis pol litra wypil sam , wlazl na drzewo i zejsc nie umie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wordi - 25-02-2005 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tygrysek ! nie brykał ?! Skandal ! Nie pojde na ten film ! :[
<EDIT>@UP: Dla mnie Smerfy i Muminki zawsze były rules ! ![]()
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 25-02-2005 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Buuuu... zawiodłem się na Kubusiu Puchatku. Od zawsze byłem jego fanem, jednak ten film mnie zbił. Dzięki za ostrzeżenie przed oglądaniem go - jednak wolę Gumisie... Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Krecika to nie dawno z kolegą oglądaliśmy na Jedynce i był naprawdę fajny odcinek. Krecik znalazł sobie ptaszka małego i go uratował od powodzi i od lisa. Potem ptaszek dorósł i krecik go nauczył latać, ale myśliwy go postrzelił i wzięli go do szpitala. Krecik czekał, aż ptaszek wyzdrowieje, a potem latali sobie i ptaszek uratował krecika od lisa, musieli też uciekać przed różnymi ludźmi, a potem ptaszek postawił krecikowi lemoniadę i się zakochał i zostawił krecika samego.
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To nie mógł być prawdziwy tygrysek skoro nie brykał! @Super: a ja dzisiaj oglądałem Koziołka Matołka i doszłem do wniosku, że on jest bardziej sprytny od MayGavera ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 25-02-2005 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
|
![]() Tez nigdy nie lubilem tej bajki , apozatym mialem w klasie jednego Krzysia i zle mi sie ta bajka teraz kojarzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() "-Kremówki to jednakowoż jedne z najlepszych ciastek, ja to wiem! -Wiesz, już wolałem jak nucisz... -Masz chusteczkę? Pociekło mi. Na samą myśl o kremówkach się ślinię ![]() Każdy chyba zna ten fragment ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Więc tak: Po urywkach widziałem, że nawet mógłbym iść, ale po tych postach nie pójde. Kubusia nie lubiętroche, miód wyżera jak małpa kit
![]() Muminki i smerfy loorez ![]() Offtop: Eee, wiecie co, poprawnie jest chyba mówić kreskówki, bo bajki mogą być np. Krasickiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Tak dla polewki, duża część gimnazjum uprosiła wychowawców i dyrektora, i prawie wszyscy poszliśmy
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
J. Hunter, ale czy nie sadzisz, ze osiolek zdegradowany do poziomu tragarza to lekka przesada? Wieszok i Slajt: no wlasnie was ostzregam ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Krtek jest świetny ^^ Swoją drogą cały czas zdarza mi się go oglądać... czeskie bajki mają coś w sobie ;]
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Nie lubie krecika, jak dla mnie to dziwne troche.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() a miałem iść ale takich horrorów nie moge oglądać bo potem nie będe mógł spać... a jak nie było Krzysia to odrazu nie ide =(
lepsza była wersja 18+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Nigdy nie lubilem kubusia puchatka oprócz jednej przeróbki która pojawiła sie kiedys w internecie. Ale gnicie było. "był piekny za***isty sierpniowy poranek kiedy k..wa kuubuś..." jakoś tak sie zaczynało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() "Hej, dzieci jeśli chcecie zobaczyć tamten świat, podłączcie się pod tysiąc wolt..."
Lol... TYGRYSEK NIE BRYKAŁ?! Na rożen ich... |
![]() |
![]() |