|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Siema
wiema że to jest forum o tibi ale jest dział o wszystkim ... noto chyba można o MU pogadać Mam taki problem kiedy pogram chwilkę to się wyłącza i pisze jakiś błąd cośtam MAIN***** albo że 0dfgjr0 niemoże być przyczytane do 08234592 albo mi się wyłącza komputer co mam robić ??!! Moge chwilowo grać w mu przezten problem PLX pomóżcie PIMP MY MU ![]() może thx za help |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() Przeinstaluj klienta/zainstaluj gdzie indziej/podaj więcej informacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Więcej informacijii czyli ?
No chyba oto cichodzi Karta graficzna: Geforce 4 Pamięć ram: 256 Miejsce na dysku: 60gb Windows XP hmm coś jeszcze a klienta to już kilka razy zainstalowałem i zawsze ten sam błąd tylko niemylcie tego z GAMEGUARDEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() to moze chociaz daj dokladny opis tego bledu bo "costam MAIN*****" to malo
![]()
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() A wersji klienta zdradzić nie łaska? i tak jak przedmówca, co oznacza "costam MAIN*****"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() noto mam wersje tą co jest na stronie www.muonline.com ściągnełem to zipem i nieściągnełem patcha a jak sciągnełem wersje 0.97 to brakuje jakiegoś pliku a z tym MAIN***** to chodzi oto że wystąpił błąd programu MAIN***** ... będzie zamknięte noto tyle ;/
|
![]() |
![]() |