|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
Witam, dziś rano w tibii napdl mnie pk
Ale na szczęscie zabiłem go Ten pk odgrażał mi się swoimi kolegami hehe... Też mam pare kolegów high lvl. Mam pytanie czy zabijać kumpli tego gostka którzy w sumie mi nie zawinili ?( Jego samoe of course czeka roock |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Nie zabijaj, skoro Ci nie zawinili po co kusić los.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Jak zabijesz tych innych goscii to sam bedziesz pk.Zabij tylko tego co cie atakowal.Dopiero jak tam ci zaczna sie rzucac to wtedy KILL THEM ALL!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
Thx za odpowiedzi, rzeczywiscie lepiej nie kusic losu bo może mają ostrych protektorów a mi sie nie chce lvl odrabiać
Ale koleś był ostro hamski. PK powinno się tępić wszystkimi możliwymi sposobami!!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
|
ja tam bym ich nie zabujał