|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() wraz z kolegami... wybralismy sie na Dragon Lorda pod Thais, chcialem sprawdzic jak pojdzie mi blokowanie =') Film kręcony przez kolegę
![]() Występujące Nooby: -Wiezien Chaosu nie pamietam lvlu druid magic level 27... szedl tylko zeby mnie UHac.... -.- -Mindscyther 29 lvl mag mlvl 41 ten z SD ![]() -Rozpruwaczek 35 lvl knight skille 73/73 (czyli ja ![]() A oto link: http://members.lycos.co.uk/simonekk/...dlwithteam.rec Proszę o komentowanie ![]() Ostatnio edytowany przez SimonekK - 22-03-2005 o 15:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe udało ci sie ! I to sie liczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Bo prawda kilka razy byłem bliski śmierci...
Najgorsze bylo dla mnie to, że Więzień Chaousu kiedy mialem ostro red HP zszedl na dol... -.-' Dalem mu 1 bp of UH (myslalem ze gorzej będzie ![]() ![]() No wiec dlaczego "UHer" nie UHal, wiec... proszę obadać nazwę tematu ![]() ![]() A dodam że mi zeszło 15 UHów ... mysle ze gdzies z 5 UH mniej by poszlo gdyby nie ... ehhh, no ale tak jak mowisz wazne ze przezylem, ze sie udalo ![]() Chociaz teraz juz nie mam lęku przed DLami ![]() No i bardzo się cieszę że filmik się podobał, gdyż moje ostatnie filmiki niezbyt sie spodobaly na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() fajny film, ale trzeba przyznac - shooterzy to nubki ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Film mi sie podoba Tylko cos z UHerem Nie tak nie UHal maga kiedy go prosil
Ale ogólnie spoko ziomy hehe ![]() I UHer niech pamieta zycie BLOKERA jest najwazniejsze bo jak on zginie to maja shoterzy przechlapane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Wście se odpuscie wspólne huntowanie
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() No w końcu !! Shoterzy.................*&^&%^09
Great Job !! Dodam jeszcze żę miałem w tym swój udział XD |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 145
|
![]() Zalosny film !!! jeszcze nie widzialem, zeby bloker blokowal DL'a stojac nie na ukos tylko przed nim ! Omg!! Zeczywiscie nooby -.-
A shooterzy.. omg... noobs plx (bloker tez)-.-
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() @Darky
Hah trzeba pomyslec o UHach dla sorca i zapasie torchow ![]() ![]() ![]() @Tiper Tutaj Shooterzy mieli dobrze bo zdarzyli by (chyba !! ![]() @Mindscyther Nom trzeba Cie zaopatrzyc w UHy i torchy lol ![]() @Gracz Tibia Gdyby nie moja ekipa normalne ze stalbym po ukosie tam bylo strach sie odwrocic w ich strone sam widziales jak sie Dl przesunal to oni na dol lol ![]() No i trzeba dodac ze to tez duzo w tym mojej winy uparlem sie ze zblokuje tego DL'a i mag byl bez many(zabralem go na szybkiego)[tez jestem noob pozdro dla noobow heheheh] wiec kazalem mu stac w miejscu i strzelac jak cos uciekac... co moglem poradzic... Gdybym poszedl do Venore (tam jest gicio) to po drodze by wszyscy pogineli ![]() Ostatnio edytowany przez SimonekK - 22-03-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() Troszke noobowy styl blokowania tego DL ale tak to wam sie udało i gratz dla was.Nie Pszejmuicje sie wypowiedzion nOOba @up(gracz tibia) co sie niezna
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() @Mental II
No tak muszę przyznać że strasznie noobsko blokowalem, blokowanie w takim stylu bylo spowodowane... moją ekipą... ktora by zginela znajac zycie (gdyby sie DL odwrocil, albo by zeszli na dol i znow swiatla nie mieli ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej jak teraz ogladam ten filmik to widze ze mialem szczescie ![]() Ostatnio edytowany przez SimonekK - 22-03-2005 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() HAHAHAHAHA wspolczuje ci ze z kims takim poszedles na DL'a masz farta ze ze zyjesz buhaha
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() gratz fuksa,
![]() ![]() Pozdro dla Xanty, Demon Bielany hehe, Pozdrów tam all odemnie
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() No Udalo Ci Sie tylko jak zwykle z dl musial byc sux loot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() @Sie mapes
Cytuj:
![]() @Grimp heh dzięki ![]() ![]() @zAkLiNacZ No w sumie to nawet nie liczylem na jakis dobry loot ale niedlugo zamierzam wybrac sie na jakis normalny hunt ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() NO NO gratz rozpur ladnie ci poszlo byle wiecej takich filmikow i udanch huntow
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() HA a moze jest nowa moda blokowac dl stojac na przeciwko?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() @OnlyM(PL)
Tak a co? :> przeszkadza Ci to? :> =P w ogole muszę zmienić tamo miejsce huntowania, bo tam sie nie da blokowac DL, ciagle shooterzy obrywają... albo stoje na przeciwko niego. @Shadow de'Evil Zastanawiam się czy zamiescić filmik z dzisiejszego hunta =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: BR?
|
![]() Filmik spoko. Gratz zblokowania DL'a ale UHacz chyba troche nawalal ale to nic. Kręć wiecej filmów bo malo ich jest z Xantery.
![]() |
![]() |
![]() |